Σάββατο, Δεκεμβρίου 28

Η χώρα ζεί σε εποχή Μεγάλων Απατεώνων


ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕ
Αν στη Τουρκία υπάρχουν απατεώνες όπως οι απο δώ λένε, τότε σε μια χώρα σαν την Ελλάδα είναι οι απατεώνες είναι μεγαλύτεροι. Αν οι αρχιαπατεώνες της Τουρκίας συνεργάζονται με το βαθύ Τουρκικό κράτος δηλαδή με τον Ερντογάν όπως λένε οι απο εδώ, τότε σκεφτείτε τι γίνεται στην Ελλάδα.

Ποτέ ο υπόδικος συγγενής του Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να περάσει ενα τόσο μεγάλο φορτίο ναρκωτικών αν στο κόλπο δεν ήταν το Μαξίμου. Δεν νομίζω ότι πιάστηκε επειδή ήταν καλό το Λιμενικό αλλά απο ατυχία.
Απο τη στιγμή που η δικαιοσύνη απαλλάσει τους πάντες ή περιμένει να πεθάνουν οι μάρτυρες σε μια δίκη, απο τη στιγμή που ακόμη ισχύει ο Νόμος Παρασκευόπουλου (και με τους ποινικούς προφανώς υπάρχει συνεργασία του πολιτικού συστήματος), απο τη στιγμή που για τη Siemens και τη Novartis μόνο στην Ελλάδα δεν τιμωρήθηκε κανένας, όπως και για τη λίστα Lagarde, όλα είναι αναμενόμενα. Μόνο σε Μπανανίες τους μεγαλοεπενδυτές τους συναντάει ο Πρωθυπουργός και δεν αντιμετωπίζονται μέσα απο φορείς της κρατικής μηχανής.
Ο νόμος Παρασκευόπουλου για τους ποινικούς είναι ο αντίστοιχος του νόμου περί ευθύνης υπουργών ή του νόμου περι ευθύνης διοικητών τραπεζών του Σαμαρά ή του νόμου περι ευθύνης των μελών της διοίκησης του υπερΤαμείου του Τσίπρα.
Ολα έχουν και άλλη ανάγνωση και καλό είναι να μάθετε και άλλες γλώσσες, για να μη βρεθείτε χωρίς σπίτι μια μέρα και δεν καταλάβετε το γιατί.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Με το Μητσοτάκη του χρόνου θα έχει χαθεί και το μισό Αιγαίο. 

 https://zcode-gr.blogspot.com/2019/12/blog-pos