Δευτέρα, Δεκεμβρίου 9

Ρούλα Ρέβη: «Φιλίες που είναι μόνο για καλέσματα ή χαρές….στα δύσκολα εξαφανιζόλ»

Ρούλα Ρέβη: «Φιλίες που είναι μόνο για καλέσματα ή χαρές….στα δύσκολα εξαφανιζόλ»
Η Ρούλα Ρέβη συχνά πυκνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
Αυτή τη φορά η επιτυχημένη φωτογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της, γράφοντας ένα κείμενο με περιεχόμενο που δεν μας έχει συνηθίσει. Συγκεκριμένα η Ρούλα Ρέβη  περιέγραψε πως πέρασε τον Νοέμβριο, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που συνάντησε και τον τρόπο που τις ξεπέρασε.

«Δώρο της ημέρας …. έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου μια φορά στο τόσο να λέω εδώ στην πλατφόρμα βρε παιδιά , μέσα στον καταιγισμό προϊόντων , χαμόγελων και επίδειξης δυνάμεων την πραγματικότητα. Γιατί μας παρακολουθεί και νέος κόσμος, και αληθινός κόσμος, εννοώ αληθινός ξέρετε αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν 700 ευρώ το μήνα και πάνε κάθε μέρα στη δουλειά και όταν γυρνάνε σπίτι βάζουν πλυντήριο , σιδερώνουνε , μαγειρεύουν , ακούνε προβλήματα, πληρώνουν λογαριασμούς, κάνουν σεξ με τους αγαπημένους τους , τσακώνονται επίσης μαζί τους, κλαίνε, γελάνε κλπ κλπ.
Να δηλώσω πως ήταν ο Νοέμβριος μου πχ. 4 ιώσεις παιδιών , αντιβιώσεις , δουλειές που μου πήραν μέσα από τα χέρια ενώ είχα κάνει ωραιότατο κόπο να οργανώσω , φυσικά στο δικό μου επάγγελμα ποτέ δεν μαθαίνεις το γιατί, χρήματα που είχα υπολογίσει και δεν ήρθαν ποτέ (μήπως είναι στο δρόμο αν τα δει κανείς να μου τα στείλει) φιλίες που είναι μόνο για καλέσματα η χαρές , στα δύσκολα εξαφανιζόλ , αϋπνία , δυσκολία στην επικοινωνία γενικότερα και γενικά θέλω να σας πω:
Τα φαινόμενα απατούν. Όμως, αν έχετε έστω και έναν άνθρωπο να σας πάρει τηλέφωνο να σας πει ότι σας αγαπάει και αισθάνθηκε ότι δεν είστε καλά να τον προσέχετε σαν διαμάντι . Κατά τα αλλά ήθελα να σας πω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποτέ να το βάλουμε κάτω σωστά? Αυτά περί δυναμισμού και εικόνας ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ #girlpower», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.


govastileto.gr