Αυτοθεραπεία για όλες τις ασθένειες με την αλλαγή του νου

allagh tou nouΕμείς δημιουργούμε το μέλλον μας. Η ευτυχία μας εξαρτάται από τις σχέσεις μας και οι σχέσεις εξαρτώνται από την αγάπη και την εκτίμηση που έχουμε στον εαυτό μας. Τα πάντα είναι ένας καθρέφτης, όπου όλοι αντικατοπτρίζουν τα πιστεύω μας και τα συναισθήματα μας. Μην ψάχνετε αλλού την αιτία μιας ασθένειας, μιας αποτυχημένης σχέσης, της έλλειψης χρημάτων,
όλα βρίσκονται μέσα σας στα περιοριστικά σας πιστεύω, τα πιστεύω που σας προγραμμάτισαν όταν είσαστε μικροί. Ανακαλύψτε τα περιοριστικά σας πιστεύω και αλλάξτε τα άμεσα. Με τα βιβλία, τις εκπομπές, τα δωρεάν σεμινάρια μου, σας προσφέρω όλες τις τεχνικές για επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητό σας και να ξεκινήσετε μια νέα πανέμορφη ζωή.Οι σχέσεις μας εξαρτώνται από το πώς μεταφράζουμε τα γεγονότα.
Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε, να πιστέψουμε ότι μας αξίζουν, ότι είμαστε ικανοί να τα αποκτήσουμε, αρκεί να επικεντρώσουμε τη συνείδηση μας σε ότι επιθυμούμε και όχι σε ότι φοβόμαστε. Όταν φοβόμαστε επικεντρώνουμε τη συνείδηση μας στην έλλειψη, την μιζέρια και αυτό βιώνουμε. Εμείς με τη συνείδηση μας διαμορφώνουμε κάθε στιγμή την υγεία μας, τις σχέσεις μας, τα οικονομικά μας. Επικεντρώστε λοιπόν τη συνείδηση σας στην αγάπη, στο φως, στην υγεία την αφθονία και αυτό θα βιώνεται στη ζωή σας, η ζωή σας θα γίνει μια γιορτή μια χαρά, μια ομορφιά.
Οι μεγάλοι νομπελίστες καθηγητές κβαντικής φυσικής μας λένε ότι τα πάντα είναι ενέργεια, η οποία δονείται, πάλλεται σε συγκεκριμένες συχνότητες. Η συνείδηση, η συνειδητότητά μας καθορίζει τις συχνότητες στις οποίες παλλόμαστε. Η συνειδητότητά μας είναι ο τρόπος που συνειδητοποιούμε, που βλέπουμε, που μεταφράζουμε, που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητά μας και δημιουργείται βασικά από τις σκέψεις μας, ενεργοποιείται από τα συναισθήματά μας και την εστίαση της προσοχής και της συνείδησής μας.
Τα πάντα εξαρτώνται από την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας. Τα κύτταρά μας αφουγκράζονται τις σκέψεις μας, αν θεωρούμε τον εαυτό μας σημαντικό, τότε θα προσέξουμε τη διατροφή μας, θα γυμναστούμε, θα έχουμε θετικά συναισθήματα και τέλος κάνοντας όλα αυτά θα έχουμε μια τέλεια υγεία.
Το σώμα μας κάνει πάντα αυτό που ο νους μας πιστεύει. Το σώμα μας και η γήρανση που εκδηλώνεται σε αυτό, είναι αποτέλεσμα και όχι η αιτία που γερνάμε. Η αιτία που διαμορφώνει το σώμα, δημιουργεί την μυωπία, την σκολίωση, την γήρανση είναι οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας. Τα πάντα εξαρτώνται το τι πιστεύουμε ότι είμαστε. Τα ενεργειακά πεδία κάτω από την συχνότητα των 200 παλμών το δευτερόλεπτο που δονείται το σώμα μας, είναι ενάντια στη ζωή, στα επίπεδα αυτά βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, ενεργοποιούμε τα γονίδια που θα μας καταστρέψουν τη ζωή, μπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και τους ενεργειακούς μεσημβρινούς από όπου διανέμεται και κυκλοφορεί η ενέργεια στο σώμα μας.
Η μόνη αλήθεια είναι ότι είμαστε πνεύματα ψυχές γεμάτες φως με άπειρες δυνατότητες . Οτιδήποτε άλλο είναι ψεύτικο είναι δημιούργημα του εγώ μας, είναι περιοριστικό μας πιστεύω είναι περιοριστικό πρόγραμμα που τις περισσότερες φορές είναι ασυνείδητο. Μόλις είμαστε μικροί λειτουργούμε μόνο με το υποσυνείδητο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα οτιδήποτε μας λένε, έτσι είμαστε γεμάτοι από περιοριστικά πιστεύω τα οποία μας μπλοκάρουν τη ζωή.
Αν πιστεύουμε ότι τα αυγά μας δημιουργούν χοληστερίνη, τότε ο εγκέφαλος μας παίρνει το μήνυμα αυτό και δίνει εντολή στο σώμα να αυξήσει τη χοληστερίνη. Ο Dr David Hawkins (διδάκτορας ψυχιατρικής) ενώ είχε υψηλή χοληστερίνη αποφάσισε να τρώει τρία αυγά μαζί με τυρί για πρωινό, αλλά υιοθέτησε τον προγραμματισμό ότι η διατροφή αυτή θα του μειώσει την χοληστερίνη και αυτό έγινε η χοληστερίνη του μειώθηκε και κάτω από φυσιολογικά όρια.
O David Hopkins μας εξηγεί ότι από μικροί μαθαίνουμε να επιλέγουμε και να αναγνωρίζουμε πιο είναι πραγματικό και πιο δεν είναι πραγματικό για τον εαυτό μας. Η γήρανση είναι μια σειρά από αναγνωρίσεις ταυτοποιήσεις της πραγματικότητας μας. Η γήρανση είναι προγράμματα, πεποιθήσεις για την εξέλιξη του σώματος μας στη διάρκεια του χρόνου. Στην αρχή του αιώνα γέρος θεωρείτο κάποιος σε ηλικία 40 ετών, όταν οι πεποιθήσεις μας άλλαξαν τώρα πια θεωρείται γέρος αυτός που είναι 80 ετών και σε 50 χρόνια θα θεωρείται αυτό που είναι 100 και το όριο ηλικίας θα αυξάνεται όσο αλλάζουν οι πεποιθήσεις.
Σε κάποιο θανατοποινίτη του υποσχέθηκαν ότι θα έδιναν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην οικογένεια του, αν τον θανάτωναν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αυτός δέχθηκε, του έδεσαν τα μάτια και προσποιήθηκαν ότι του έκοβαν τις φλέβες. Μάλιστα έβαλαν να τρέχει ζεστό νερό στα χέρια του σαν να έτρεχε αίμα, ρύθμισαν τόσο καλά το νερό ώστε η ροή να λιγοστεύει όσο το αίμα θα ελαττωνόταν αν του είχαν κόψει πραγματικά τις φλέβες. Το αποτέλεσμα ήταν: ο άνθρωπος πέθανε χωρίς να του έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Πέθανε επειδή ο νους του έδωσε εντολή στο σώμα, ότι πρέπει να πεθάνει διότι πίστεψε ότι το αίμα του έχει εξαντληθεί. Το ίδιο είναι και το παράδειγμα με του ασθενή που ήταν ετοιμοθάνατος από καρκίνο και του είπαν ότι το νέο φάρμακο, το κρεμπιοζέν ήταν θαυματουργό και τότε ο καρκίνος υποχώρησε άμεσα, όταν όμως αυτός πληροφορήθηκε ότι το φάρμακο αυτό δεν ήταν αποτελεσματικό ο καρκίνος επανήλθε, ο γιατρός του (ο Dr Wright) του είπε ότι σε διπλάσια ποσότητα το φάρμακο κάνει θαύματα (στην ουσία του έδωσε αδρανή ουσία) πάλι ο καρκίνος άρχισε να υποχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς, τότε όμως ο ασθενής είδε σε ένα δημοσίευμα ότι ο Οργανισμός Φαρμάκων τους Αμερικής, απαγόρευσε αυτό το φάρμακο σαν εντελώς αναποτελεσματικό για τον καρκίνο, τότε ο καρκίνος επανέκτησε έδαφος και σε μια βδομάδα ο ασθενής πέθανε.
Ο Dr Deepak Chopra υποστηρίζει ότι παρατηρούσε τα σώματα ψυχασθενών που ευρίσκοντο σε σύγχυση και δεν αντιλαμβανόντουσαν το χρόνο, τα σώματα τους δεν γερνούσαν και παρέμεναν νεανικά παρόλο ότι ευρίσκοντο σε μεγάλη ηλικία. Βλέπουμε ότι η δύναμη του νου μας έχει απόλυτη κυριαρχία στο σώμα μας, και είναι απλό διότι το σώμα μας πάλλεται σε 200 παλμούς το δευτερόλεπτο, ενώ ο νους μας με 400 παλμούς το δευτερόλεπτο ανώτερες συχνότητες πάντα επιβάλλονται στις κατώτερες.
Το σώμα μας είναι ανίκανο να βιώσει τον εαυτό του βιώνεται από το νου, το ίδιο συμβαίνει και με τις αισθήσεις οτιδήποτε αισθανόμαστε το αντιλαμβανόμαστε από το νου μας.
Οι ταμπέλες που βάζουν οι γιατροί είσαι διαβητικός, θα παίρνεις φάρμακα, η με το θυρεοειδή, δίνουν εντολή στο σώμα να σταματήσει τον αγώνα και να περιμένει μόνο να λειτουργήσει με εξωτερική βοήθεια που είναι τα φάρμακα. Θυμάμαι πριν 20 χρόνια που μου είπαν ότι είμαι στομαχικός και δεν θα πρέπει να τρώω πορτοκάλια να πίνω μπύρα, η ταμπέλα αυτή θα με κατέστρεφε αν δεν κατάφερνα να συνειδητοποιήσω ότι εγώ είμαι αυτός που καθορίζει το σώμα μου κι εγώ ήμουν αυτός που προκάλεσε την ασθένεια αυτή με το φόβο, την ανασφάλεια και με τα αρνητικά συναισθήματα που με διακατείχαν. Το ίδιο συνέβη και με την σκλήρυνση κατά πλάκας όσο αισθανόμουν θύμα, όσο αισθανόμουν ότι εξαρτώμαι από παράγοντες έξω από μένα όπως τα φάρμακα, οι γιατροί, το περιβάλλον, τη συμπεριφορά των δικών μου, της κοινωνίας συνέχιζα να είμαι άρρωστος. Όταν όμως ερευνώντας συνειδητοποίησα ότι εγώ δημιούργησα αυτή την ασθένεια και αφού έμαθα και τον μηχανισμό που δημιουργήθηκε, τότε αποφάσισα να αλλάξω, συνειδητοποίησα ότι ο νους έδινε εντολή στο σώμα μου να αρρωστήσει. Αυτό γινόταν υποσυνείδητα και όλοι οι άνθρωποι που έχουν φόβο απόρριψης (και είναι όλοι αυτοί που πάσχουν από σοβαρές και θεωρούμενες ανίατες ασθένειες, διακατέχονται από συνειδητό ή υποσυνείδητο φόβο απόρριψης) και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω το ενδιαφέρον των δικών μου που νόμιζα ότι με απέρριψαν.
Το πάν λοιπόν είναι να συνειδητοποιήσουμε τους περιοριστικούς περιορισμούς που έχουμε και να τους αλλάξουμε. Για αυτό το CD από το βιβλίο μου είναι ότι καλύτερο για να επαναπρογραμματίσει τον εγκέφαλό σας, να σβήσει τα περιοριστικά σας πιστεύω και στη θέση να βάλει τους νέους θετικούς προγραμματισμούς.
Δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε κανένα λόγο του άλλου να μπει μέσα μας και να μας καταστρέψει. Πριν χρόνια πονούσα στον αυχένα και είχα πάει σε κάποιον και που έλεγε ότι τώρα που πλησιάζει τα 50 γερνάς και δεν πρέπει να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα ακόμη και το καλοκαίρι αν το νερό δεν πολύ ζεστό. Ακούγοντας τα λόγια του μου περνούσε το μήνυμα ότι γέρασα, τότε αποφάσισα να κάνω το αντίθετο και να περάσω στον οργανισμό μου το μήνυμα ότι πιο νέος από ποτέ, ξεκίνησα και έγινα χειμερινός κολυμβητής, αισθάνομαι τώρα στα 53 πιο νέος από ποτέ και πετώ
Δεν θα γερνούσαμε ποτέ αν συνειδητοποιούσαμε τι είμαστε, ότι είμαστε αθάνατα πνεύματα και ότι συνειδητότητα μας δημιουργεί πραγματικότητα. Οι σκέψεις μας τα πιστεύω, οι ιδέες μας υιοθετούνται από το σώμα μας και επηρεάζουν άμεσα τη φυσική μας κατάσταση.
Την επιβολή του νου πάνω στο σώμα μας την διαπιστώνουν ξεκάθαρα κατά την διάρκεια της ύπνωσης. Με την ύπνωση ένας γέρος που είναι αδύναμος και τρέμει, αν του πούμε ότι είναι 35 ετών αμέσως όσο βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης σταματά να τρέμει και φέρεται σαν πραγματικά να είναι 35 ετών. Κατά την διάρκεια της ύπνωσης το σώμα αντικατοπτρίζει άμεσα και χωρίς καμία παρεμβολή το τι υποστηρίζει ο νους μας.
Ο νους μας συνέχεια αντικατοπτρίζει αυτά τα πρότυπα και τα πιστεύω που έχουμε λάβει για πραγματικότητα μας.
Ο νους μας στην αρχή είναι αθώος, θα πρέπει να επαγρυπνούμε συνεχώς για το τι πιστεύουμε για πραγματικότητα, όταν είμαστε μικροί πιστεύουμε τα πάντα για πραγματικότητα, για αυτό βρίσκουμε τα περιοριστικά πιστεύω μας και τα αλλάζουμε. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε πολλές επιλογές και μπορούμε να απαλλαγούμε από τα περιοριστικά μας πιστεύω, από τους περιορισμούς που μας δημιούργησαν οι δικοί μας και να επιλέξουμε το πρόγραμμα που θέλουμε εμείς για την ζωή μας.
Η ηλικία μας δεν παίζει ρόλο αυτό που έχει σημασία είναι τι πιστεύουμε για την ηλικία μας. Προσωπικά πιστεύω ότι στην ηλικία των 100 ετών θα συνεχίζω να γράφω, να κάνω σεμινάρια και να θεραπεύω και αυτό θα γίνει, κάθε χρόνο που περνά αισθάνομαι πιο νέος, πιο υγιής, πιο δυνατός και πιο σοφός, θεωρώ ότι δεν θα αποσυρθώ ποτέ από αυτά που κάνω.       
Ξεκινήστε από σήμερα, κάντε απογραφή σε όλα σας τα πιστεύω για την γήρανση, συνήθως έχουμε τα πρότυπα από τους γονείς μας και τους παππούδες μας. Οι φόβοι μας πάντα πραγματοποιούνται, το σώμα εκτελεί αμέσως ότι σκέπτεται ο νους. Αυτό το συνειδητοποίησα όταν έκανα σκι και περνούσε μια αρνητική σκέψη στο νου μου, κατά μαγικό τρόπο το σώμα έχανε την σταθερότητα του με αποτέλεσμα να μην μπορώ να διατηρήσω την ισορροπία μου και να πέφτω.
Το ίδιο συμβαίνει με τα γεράματα μας, φοβόμαστε ότι όταν γεράσουμε το σώμα μας θα εκδηλώσει συγκεκριμένες ασθένειες και αδυναμίες και βέβαια αυτές μας εκδηλώνονται με μαθηματική ακρίβεια. Ό,τι εικόνα έχουμε για τα γεράματα, αυτή μας εκδηλώνεται. Τη νέα χρονιά έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τα πάντα και να βιώσουμε τη ζωή που ευθυμούμε. Ο φυσικός μας εαυτός είναι ακριβώς αυτός που υιοθετήσαμε μικροί, διαμορφώθηκε από τα πιστεύω που υιοθετήσαμε μικροί, ανεξάρτητα αν τα θυμόμαστε, βιώνουμε πάντα τα πρότυπα που έχουμε για την γήρανση.
Η Παράδοση, είναι η λύση των πάντων, παράδοση και εμπιστοσύνη στο θέλημα του Θεού, που είναι να βιώνουμε πληρότητα, ενότητα, γαλήνη, υγεία, αγάπη, ευτυχία. Όταν παραδινόμαστε παλλόμαστε με 540 παλμούς το δευτερόλεπτο και αυτοθεραπευόμαστε από όλες τις ασθένειες. O David Hopkins μας εξηγεί ότι είχε χρόνια μυωπία και αστιγματισμό, συνειδητοποίησε ότι το πρόβλημα οφειλόταν σε περιοριστικά πιστεύω που είχε, έβγαλε τα γυαλιά και δεν έβλεπε για 6 εβδομάδες, άρχισε να παραδίνεται και να σταματά την αντίσταση, παραδόθηκε στον Δημιουργό του και είπε ας γίνει το θέλημα σου. Το θέλημα του θεού είναι να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή, να βιώσουμε την ενότητα των πάντων. Αφού παραδόθηκε στο θέλημα του θεού η όραση του έγινε απόλυτα υγιείς. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό έχουμε τα περιοριστικά πιστεύω, όταν τα συνειδητοποιήσουμε τα αποδεχόμαστε, παραδινόμαστε και τα αλλάζουμε, μην ξεχνάτε ποτέ ότι το σώμα πάντα αντικατοπτρίζει το τι πιστεύουμε.
Με την αποδοχή ο άνθρωπος συνειδητοποιεί ότι η δύναμη, η αλήθεια τα πάντα βρίσκονται μέσα του, και συνειδητοποιεί ότι μόνο όταν αποδεχθεί μια κατάσταση θα μπορεί να την αλλάξει. Όταν όμως δονούμαστε σε χαμηλότερες συχνότητες δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η τύχη μας εξαρτάται μόνο μας και περιμένουμε από τους άλλους να μας σώσουν. Πάνω από 540 παλμούς υπάρχουν τα ενεργειακά πεδία όταν εμείς αισθανόμαστε γενναιοδωρία, συμπόνια, συγχώρεση, αγάπη προς όλους. Ο σοφός Πατέρας Πορφύριος μας συμβουλεύει: Μην αγωνίζεσθε να διώξετε το σκοτάδι, το κακό, δεν πετυχαίνετε τίποτα , όταν βρίσκεται στο σκοτάδι και θέλετε να απαλλαγείτε είναι λάθος να κυνηγάτε να εναντιώνεστε στο κακό στο σκοτάδι για να το διώξετε, το σκοτάδι φεύγει μόνο με το φως, ανοίξτε μια τρυπίτσα και θα έλθει μια ακτίνα του ηλίου, θα έλθει το φως. Όλο το μυστικό είναι η προσευχή, το δόσιμο, η αγάπη στον Χριστό. Ο Χριστός είναι η χαρά, η ελπίδα, η αγάπη. Όλο το μυστικό είναι πίστη.
Δεν θα αρρωσταίναμε ποτέ αν καταλαβαίναμε τι είμαστε, αν καταλαβαίναμε την ενότητα των πάντων θα δείχναμε συμπόνια, ευσπλαχνία, αγάπη και κατ’ αυτό τον τρόπο το σώμα μας θα δούλευε τέλεια. ¨όταν αισθανόμαστε ξεχωριστοί, ξεκομμένοι, ανυψώνουμε το εγώ μας θέλουμε να περνά το δικό μας εις βάρος των άλλων, αισθανόμαστε αδικημένοι, πικραμένοι βάζουμε σε συναγερμό το σώμα μας που είναι η αιτία για όλες τις ασθένειες. Όταν έχουμε δυσαρμονία, όταν η καρδία μας πάλλεται σε δυσαρμονία, έχουμε θλίψη, κατάθλιψη σημαίνει ότι μέσα νοιώθουμε την παντελή απουσία του θεού
Για να πετύχουμε τα πάντα χρειαζόμαστε: ΑΓΑΠΗ (Δόνηση), Πίστη (για να καταρρεύσουν αυτά που θέλουμε εμείς), Συγχώρεση, Ταπεινοφροσύνη (για να διώξουμε τα εμπόδια που μας έχουν ξεκόψει από την Πηγή μας). Όταν σκεπτόμαστε ή μιλάμε ή σκεπτόμαστε αρνητικά κάνουμε άπειρο κακό δίνουμε εντολή στο υποσυνείδητο να φέρει σε πέρας την σκέψη μας αυτές. Μέσα μας υπάρχει μια ανεξάντλητη Πηγή δύναμης αρκεί να έλθουμε σε επαφή μαζί της (μέσα από την καρδιά μας, η προσευχή με αγάπη και πίστη). Είμαστε ενέργεια, μεσημβρινοί, ενεργειακά κέντρα
Εμείς δημιουργούμε τη ζωή μας, τις ασθένειες μας και εμείς μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές. Κάθε αρρώστια είναι το φάρμακο για να επανέλθουμε στην ενότητα, είναι μια κραυγή αγωνίας για αγάπη. Είμαστε όλοι ΕΝΑ, συνειδητότητα αθωότητα που είναι έκφραση της ψυχής μας όλα τα υπόλοιπα είναι εγώ είναι προγράμματα που μας έχουν επιβάλει οι δικοί μας και η κοινωνία, για αυτό ο Κύριος είπε όσοι έχουν την αθωότητα μικρού παιδιού θα περάσουν στη βασιλεία των ουρανών. Η αγωνία ο πόνος και ο φόβος πηγάζουν από την άγνοια μας για την πραγματική μας φύση, απαλλαγείτε από την ντροπή και τις ενοχές γιατί μας τα δημιουργούν οι γονείς μας, γιατί μας θέλουν πειθήνια όργανά τους και μετά πολλοί παραπονούνται ότι τους δέρνουν τα παιδία τους.
Όταν μπορούμε να δούμε την αθωότητα στην ψυχή του κάθε ανθρώπου τότε βιώνουμε την συμπόνια δονούμαστε σε υψηλές συχνότητες βιώνουμε το όλο.
Αντί λοιπόν να καταδικάζουμε, να κατηγορούμε, να κρίνουμε, ας δούμε την αθωότητα, την ψυχή κάθε συνανθρώπου μας και ας κατανοήσουμε ότι αρνητικό κάνουν τα παιδιά μας δεν το κάνουν αυτά αλλά το αρνητικό πρόγραμμα που τους βάλαμε όταν ήταν μικρά και δεν χρειάζεται να έχουμε ενοχές δημιουργήσαμε αυτό τον προγραμματισμό στα παιδία μας διότι ήμασταν κυριευμένοι από φόβο, αισθανόμαστε ξεκομμένοι, ξεχωριστοί, είχαμε άγνοια για την πραγματική μας φύση, δεν γνωρίζαμε ότι οι ενοχές είναι το χειρότερο συναίσθημα και ο χειρότερος τρόπος που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να πειθαρχήσουμε τα παιδία μας.
Ο πόνος έρχεται πάντα όταν καταπατάμε τις συμπαντικές αρχές, όταν κρίνουμε, όταν παραπονιόμαστε, διότι τότε μειώνουμε τις δονήσεις μας, όλες οι ασθένειες εκδηλώνονται όταν δονούμαστε σε δονήσεις κατώτερες από τους 200 παλμούς το δευτερόλεπτο.
Είναι τα απαγορευτικά πιστεύω που μας εμποδίζουν να βιώσουμε μια ζωή γεμάτη υγεία και ευτυχία, τα πιστεύω που μας δημιουργήθηκαν που μας επέβαλαν έως την ηλικία των 6 ετών. Η μόνη αλήθεια είναι ότι είμαστε πνεύματα ψυχές γεμάτες φως με άπειρες δυνατότητες. Ο υποσυνείδητος φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία για όλες τις ασθένειες και τη μιζέρια στη ζωή μας.
Η αγάπη είναι το φως, ο θεός, τα πάντα όταν αγαπάμε μπαίνουμε στο ενεργειακό του θεού και κάνουμε τα πάντα. Η αγάπη ζει με προσφορά και συγχώρεση. Τα πάντα λοιπόν για να λειτουργήσουν θέλουν αγάπη. Η αγάπη είναι το οξυγόνο των πάντων, χωρίς αγάπη ξεκινά η μιζέρια η φτώχεια η αρρώστια. Η αγάπη μας για τους άλλους, είναι μια αστείρευτη πηγή ευτυχίας. Τα πάντα εξαρτώνται από την αγάπη που έχουμε για τον εαυτόν μας. Βασικά δουλεύουμε τις σχέσεις μας με τον εαυτόν μας. Η ευτυχία είναι μία εσωτερική υπόθεση. Η βάση της ευτυχίας είναι η αγάπη που πηγάζει από μέσα μας. Αν δεν έχουμε αγάπη για τον εαυτό μας και την Πηγή μας, κανείς άλλος δεν μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους. Όταν συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση, όταν αγαπήσουμε, εκτιμήσουμε τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση την Πηγή από την οποία προερχόμαστε θα είμαστε ευτυχισμένοι άνθρωποι. Δεν μας φταίνε ποτέ οι άλλοι, όπου και να πάμε τον εαυτό μας τον κουβαλάμε μαζί μας. Αν δεν αλλάξουμε τον εαυτό μας πάντα θα έλκουμε το ίδιο στυλ ανθρώπων, πάντα θα απογοητευόμαστε. Το άλφα και το ωμέγα για κάθε σχέση μας είναι ο εαυτός μας, τα συναισθήματα μας, αν έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, αν πάψουμε να έχουμε φόβο απόρριψης, αν επικεντρώσουμε την συνείδηση μας στο φως τότε θα μας δοθούν οι λύσεις για όλα τα προβλήματα μας. Η πραγματική ευτυχία μας δεν προέρχεται από το έξω από μας, δεν προέρχεται από την αγάπη των άλλων και από την απόκτηση υλικών αντικειμένων, αλλά μόνο από μέσα μας. Για να γίνει αυτό πρέπει να καθαρίσουμε την καρδιά μας από τα αρνητικά συναισθήματα που είναι η σκόνη, η σκουριά που καλύπτει την καρδιά μας και δεν την αφήνει να επικοινωνήσει με την Πηγή της.  ΄Οταν δεν έχουμε συγχωρήσει κάποιον ή τον εαυτόν μας με την καρδία μας τότε σύμφωνα με τον Dr Casey Adams, οι σκέψεις τα ενδόμυχα πιστεύω και συναισθήματά μας μεταφράζονται σε κυματομορφές που μεταδίδονται σαν εντολές προς όλα τα όργανά μας για να αρρωστήσουν. Ο νους μου κρίνει την παρούσα στιγμή, την παρούσα κατάσταση που βρίσκομαι, ως τέλεια. Η κρίση αυτή με γεμίζει από συναισθήματα αποδοχής, πληρότητας, ασφάλειας, αγάπης για τον εαυτόν μου τους πάντες και τα πάντα στο Σύμπαν.
Μπορούμε να απαλλαγούμε από τα περιοριστικά μας πιστεύω, μπορούμε να παραδοθούμε στο θείο θέλημα που είναι να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή, με υγεία και αφθονία, αυτό θα κάνουμε το νέο έτος, αυτό θα κάνουμε πάντα διαβάζοντας όλα τα παραπάνω θα διαπιστώσατε ότι εμείς δημιουργούμε το μέλλον μας, εμείς διαμορφώνουμε το σώμα μας, εμείς αρρωσταίνουμε τα όργανά μας και εμείς μπορούμε να έχουμε τέλεια υγεία και να έλξουμε τέλειες σχέσεις αρκεί να το πιστέψουμε.
Το πώς θα απελευθερώσουμε τα αρνητικά συναισθήματα, πως θα επαναπρογραμματίσουμε τον εγκέφαλο μας και πως θα γεμίσουμε αγάπη, θα το βρείτε στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», επίσης παρακολουθήστε την εκπομπή μου κάθε Σάββατο πρωί στις 10 στο kontra channel ή www.kontrachannel.gr, εκπομπές και άλλα άρθρα θα βρείτε στο facebook, Alexios Fotopoulos, στο youtube «εκπομπές Αλέξη Φωτόπουλου», διαβάστε την ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr θα βρείτε πάρα πολλά άρθρα για το πώς αυτοθεραπευτείτε από όλες τις ασθένειες και θα αλλάξετε τη ζωή σας, μπορείτε να έρχεστε και στα δωρεάν σεμινάρια μου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 5, Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, μετρό Πανεπιστήμιο όπου εκεί θα βιώσετε την αγάπη, θα αντιληφθείτε βιωματικά την απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων, την απελευθέρωση από το εγώ και θα συνειδητοποιήσετε την πραγματική, πνευματική, απείρων δυνατοτήτων διάσταση σας. Είμαι πάντα στη διάθεση σας, για να απαλλαγούμε όλοι από τα αρνητικά συναισθήματα και την καταδυνάστευση του εγώ μας και να εισέλθουμε όλοι στην νέα διάσταση των απείρων δυνατοτήτων που είμαστε προορισμένοι.
Μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τον εαυτό μας, να ξαναγεννηθούμε,  να ενεργοποιήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα  και να απαλλαγούμε από τον καρκίνο  και κάθε άλλο πρόβλημα εάν: 
  1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμινάρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγάπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
  2. Αν συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.
  3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, στα ενεργειακά μας κέντρα, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις. Τα ενεργειακά μας κέντρα είναι τα σημεία που επικοινωνούμε με τα μορφογεννητικά πεδία τα οποία μας δίνουν οδηγίες πως πρέπει να λειτουργούμε εμείς και τα όργανά μας. Αν τα ενεργειακά μας κέντρα είναι κλειστά και είναι κλειστά από την ανάτπυξη του εγώ μας, τότε είμαστε ξεκομμένοι από την Πηγή, είμαστε ξεκομμένοι από τα μορφογεννητικά πεδία τα οποία μας δίνουν πληροφορίες πως να λειτουργούμε. Αναπτύσσουμε το εγώ μας που είναι το χώρισμα που αποκόβει από την Πηγή μας, τον Κύριο, όταν δεν έχουμε μυηθεί στην αγάπη, δεν γνωρίζουμε τον κωδικό που μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε την ενότητα των πάντων και να αισθανόμαστε ασφαλείς. Κατάθλιψη παθαίνει κάποιος όταν δεν έχει μυηθεί στην αγάπη και έχει αναπτύξει μόνο το εγώ του, αισθάνεται ξεκομμένος, μόνος, η καρδιά του είναι κλειστή. Ανοίγοντας του τα ενεργειακά κέντρα, αρχίζει να επικοινωνεί με τα μορφογεννητικά πεδία, αρχίζει να επικοινωνεί με την Πηγή, αρχίζει να ζει. 
  4. Ξεμπλοκάρουμε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς  οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε, μπορούμε να απαλλαγούμε από κάθε ψυχοσωματικό πρόβλημα που έχουμε όπως μας λέει ο  Νίκος Νάζος:”Κύριε Φωτόπουλε σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοηθήσατε να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα με το γόνατό μου, έκανα μαλάξεις στο μεσημβρινό του ύπατος  στη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού και στη μέσα πλευρά του παιδιού κάτω από το γόνατο και είδα μεγάλη διαφορά μέσα σε τρεις ημέρες,  ενώ παιδευόμουν για τρεις βδομάδες και πονούσα πολύ, είχα δοκιμάσει τα πάντα. Όταν  έκανα μαλάξεις στη μέσα πλευρά του μεγάλου δάκτυλου του ποδιού και κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά και μου πέρασε το γόνατο, είναι φανταστικό, μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε μόνοι μας. Συνεχίστε να μας βοηθάτε, είστε καταπληκτικός, δεν μπορώ να ξεχάσω το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη που με ακουμπήσατε και ένοιωθα την αγάπη σας μέσα από τα χέρια σας, αισθανόμουν μόνο θετικά συναισθήματα”.
 Συμπέρασμα: Η βαθύτερη αιτία όλων των ανίατων ασθενειών, καθώς και του καρκίνου  είναι η βαθιά εσωτερική μας σύγκρουση, το ανυπέρβλητο στρες από τα συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία απενεργοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και καταβάλλουν θανάσιμα τον οργανισμό μας. Όταν αγαπάμε, εκτιμάμε τον εαυτό μας, εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και την Πηγή μας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα εξουδετερώνει κάθε ιό, βακτήριο και μύκητα, αλλά κυρίως κάθε καρκινικό κύτταρα,  το οποίο  βρίσκεται στο σώμα μας. Αν έχουμε εσωτερική γαλήνη μέσα μας και πιστεύουμε στη ζωή, τα κληρονομικά γονίδια που μας δημιουργούν καρκίνο απενεργοποιούνται. Όμως, όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα έχει απενεργοποιηθεί από τα αρνητικά μας συναισθήματα, όταν η εσωτερική σύγκρουση και το στρες που δημιουργεί είναι ανυπέρβλητα σε σημείο που ο οργανισμός κινδυνεύει να καταρρεύσει, τότε ο οργανισμός για να δώσει μια διέξοδο διάσωσης του οργανισμού μας δημιουργεί τον καρκίνο.Είναι αδύνατον να γίνουμε καλά αν δεν το έχουμε πιστέψει. Καλώς ή κακώς, έτσι λειτουργεί το Σύμπαν, μόνο ό,τι πιστέψουμε απόλυτα έρχεται και γίνεται η πραγματικότητα μας. Η τεχνική του οραματισμού, που ο ασθενής οραματίζεται τα καρκινικά κύτταρα να λιώνουν και, βέβαια, ενδόμυχα το πιστεύει, έχει εφαρμοστεί από κορυφαίους γιατρούς και έχει θεαματικά αποτελέσματα. Πρέπει ο ασθενής να ακολουθήσει την παραπάνω διατροφή, να αποφύγει εντελώς τις ζωικές πρωτεΐνες, τρεφόμενος κυρίως με φρέσκα λαχανικά, βλαστάρια από μπρόκολο, φύκια Spirulina, χυμό AloeVera, χυμό από βλαστάρια σιταριού, πορτοκάλια, βιταμίνη C, το αμινοξύ λυσίνη (όσπρια, καρύδια) και να πιστέψει και να αποφασίσει ότι θα γίνει καλά. Η πίστη του ανθρώπου κάνει θαύματα στη θεραπεία του, ο άνθρωπος πρέπει να βρει μια επικοινωνία με την Πηγή του, της οποίας αποτελείμέρος. Αν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει γιατί έπαθε καρκίνο, αλλάξει τρόπο ζωής, αλλάξει πλήρως τρόπο διατροφής, επικοινωνήσει με την Πηγή του, απαλλαγεί από τον φόβο και κάθε αρνητικό συναίσθημα, τότε θα γίνει καλά. Για να αυτό-θεραπευτεί κάποιος από τον καρκίνο αλλά και από κάθε θεωρούμενη ανίατη ασθένεια θα πρέπει να συγχωρήσει πλήρως τον εαυτό του και τους άλλους, αν δεν απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει μέσα μας, αν δεν συγχωρέσουμε πραγματικά τους ανθρώπους που έχουμε θυμό, δεν μπορούμε να θεραπευθούμε. Στο βιβλίο Μια Ζωή Γεμάτη Φως αναλύω τις κυριότερες απόψεις των επιστημόνων και ότι υπάρχει που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να αυτοθεραπευτεί από τον καρκίνο
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».
     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.
Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).
Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.
Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας – Spiritual Healer
Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος
Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».
Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.
Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.
 
ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos