Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου μετά το «Ραντεβού στα τυφλά» έγινε επιχειρηματίας με success story!

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου μετά το «Ραντεβού στα τυφλά» έγινε επιχειρηματίας με success story! (Εικόνες)

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να «απογείωσε» τότε το τηλεπαιχνίδι γνωριμιών, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Βάσια Τριφύλλη, ωστόσο στην καθημερινή της ζωή δεν έχει «σταυρώσει» επιτυχημένο προξενιό μεταξύ φίλων της!


Φωτογραφία: Βαγγέλης Μασσιάς
Με απίθανο χιούμορ, πηγαίο, γαργαριστό γέλιο, ίδια κόμμωση σχεδόν από το 1989, που βγήκε στην τηλεόραση, η Ντολόρες Πεπίτα Χουάν Μιγκέλ ντε Φρανφέφκο Γκαλβάν των «Αυθαίρετων», η κοκκινομάλλα Μπονάτσα στα «Άλλα κόλπα» και η Ντέπη των «Βασιλιάδων» μιλάει στην εφημερίδα «Espresso» και στην Δήμητρα Δάρδα.

Η σελίδα σας στο Instagram είναι γεμάτη φωτογραφίες από τη Μύκονο, χειμώνα – καλοκαίρι. Έχετε μετακομίσει στο νησί;

Έτσι φαίνεται; (γέλια) Την αγαπώ τη Μύκονο, με ηρεμεί, έχω φίλους εκεί και την επισκέπτομαι πολύ συχνά, συνδυάζοντας δουλειά και αναψυχή.

Με τους κολλητούς φίλους της τη δημοσιογράφο Μάγδα Παπαγιάννη και τον pr-man Αντώνη Κοκολάκη

Δουλειά;

Το εργοστάσιο επιπλοποιίας του συζύγου μου Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, το Arka Design, εξοπλίζει ξενοδοχεία και σπίτια στο νησί, και επειδή ασχολούμαι με την επιχείρηση ταξιδεύω μαζί με τις… παραγγελίες!

Άτυπα, η «κυρία διευθυντής»;

(γέλια) Έχω ενεργή δράση στο κομμάτι της αισθητικής, των πωλήσεων, της έκθεσης, αλλά και της σχεδίασης επίπλων.
Δημιουργούμε φινετσάτα κομμάτια, φρέσκα, προχωρημένα, τα οποία «βαφτίζουμε» με ονόματα διάσημων καλλιτεχνών, αλλά και ροκ τραγουδιών. Υπάρχει, για παράδειγμα, πολυθρόνα «Kiss», αλλά και «Κλιφ Ρίτσαρντ»!

Δίπλα στον Σάκη Ρουβά την εποχή της πρώτης νιότης τους
Πρωτότυποι κωδικοί!
Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ της μουσικής! Εκείνος είναι ροκάς, πρώην ντράμερ σε συγκρότημα, που κατέληξε να έχει επιπλοποιείο!
Ήταν το γυμνασιόπαιδο που διοργάνωσε τη μαθητική θρυλική εκδήλωση «Συναυλία της βροχής» στου Ζωγράφου, με τους Πουλικάκο, Σιδηρόπουλο κ.ά.
Εκεί γνωριστήκατε;
Ήμουν εκεί, αλλά δεν συναντηθήκαμε τότε. Έμελλε να γίνει χρόνια αργότερα, όταν η φίλη μου Ρούλα Χάμου με πήγε στο κατάστημά του για να αγοράσω έπιπλα.
Μου φάνηκε πολύ γοητευτικός, όμορφος και μπορούσαμε να συνεννοηθούμε! Γρήγορα γίναμε φίλοι και μετά ζευγάρι.
Η πρόταση γάμου ήρθε δύο χρόνια μετά. Ήμουν έγκυος στον γιο μας και ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει.

Με τον σύζυγό της

Ο γάμος σας έγινε σε live μετάδοση.

Ο σύζυγός μου δεν είναι του χώρου, οπότε δεν… πέταξε και από τη χαρά του. Μη σας πω ότι έπαθε αμόκ! Παντού κάμερες, φωτογράφοι, δημοσιογράφοι και links με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη!

Τι θυμάστε από τη γαμήλια τελετή;

Πολλά, όμως θα ήθελα να μνημονεύσω τον σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη, που μου έφτιαξε ένα υπέροχο νυφικό με εσάρπα.

Έχετε αποκτήσει έναν μοναχογιό…

Τον Παντελή μας. Είναι πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης.

Δύσκολη η απόφαση να έρθετε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα κυνηγώντας το όνειρό σας;

Για τους γονείς μου, ναι, για μένα, όχι. Ήμουν μοναχοπαίδι, απόφοιτη της Γαλλικής Φιλολογίας και κατόπιν της Δραματικής Σχολής με δάσκαλο τον Ανδρέα Βουτσινά, οπότε δεν πίστευαν πως θα κυνηγούσα επαγγελματικά μια εργασία που προσφέρει ανασφάλεια.
Είχαν δίκιο σε ό,τι είπαν τότε, και το κατάλαβα εκ των υστέρων.
Ήθελαν ό,τι επιθυμεί κάθε γονιός για το παιδί του, ώστε να μην έχει έγνοιες. Δεν τους άκουσα!

Με τον γιο της στη Βενετία

Τι άλλη επιλογή είχατε;

Να εισαχθώ στο διπλωματικό σώμα. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα ταξίδια στο εξωτερικό και σκεφτόμουν πως ήταν το ιδανικό για μένα.
Ωστόσο, με κέρδισαν τα άλλα, τα ταξίδια τα… εσωτερικά, της ψυχής και της καρδιάς, και δεν μετανιώνω.

Συναντήσατε δυσκολίες στην καριέρα σας στην πρωτεύουσα;

Πολλές, όμως δεν θα ξεχάσω πόσο πολύ με βοήθησαν ο Ακης Σακελλαρίου και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Είχαν έρθει στην Αθήνα λίγα χρόνια νωρίτερα και με ενημέρωναν, όπως και όλους τους νέους συναδέλφους τους από τη Βόρεια Ελλάδα, πού γίνονταν οντισιόν. Και δώσ’ του τρέξιμο!

Η πρώτη δυνατή στιγμή στην καριέρα σας;

Στη Επίδαυρο στα 18 μου με την «Ελένη» του Ευριπίδη, με τον Ανδρέα Βουτσινά.

Η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σανίδι;

Φοβερή εμπειρία, τη θαύμαζα πολύ. Απίθανο χιούμορ, χαλαρή και καθόλου αυστηρή. Άβαφη ήταν ακόμα πιο όμορφη. Είχε επιδερμίδα μικρού παιδιού.

Με τον συμπρωταγωνιστή της Χρήστο Δάντη και τη σεναριογράφο Άννα Χατζησοφιά στη σειρά «Η μαμά λείπει για δουλειές»

Μεγάλο το χτυποκάρδι στο πρώτο γύρισμα για τους «Αυθαίρετους»;

Ρωτήστε με αν κοιμήθηκα τα προηγούμενα βράδια! Στο όρντινο με είδαν οι βασικοί ηθοποιοί και με «ζύγιζαν» αν θα τα πάω καλά.
«Ποια είναι αυτή; Λες να είναι ατάλαντη;» θα σκέφτονταν. Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη σκηνή, τότε όλο το καστ ήρθε, με αγκάλιασε, μου είπαν πολλά «μπράβο».

«Βαριά χαρτιά» οι πρωταγωνιστές…

Θυμάμαι πως ο σκηνοθέτης Νίκος Κουτελιδάκης, αστειευόμενος μάλιστα, τους έλεγε «οι μούρες», εννοώντας τον Χρήστο Βαλαβανίδη, τον Δημήτρη Πουλικάκο και τον Θέμη Μάνεση!

Πολύ πειστική και ως Ντολόρες! Ισπανικά γνωρίζατε;

Ναι! Από παιδί μού άρεσε να μαθαίνω ξένες γλώσσες και στη Θεσσαλονίκη έκανα μαθήματα ισπανικών και, επιπλέον, κοπτική, ραπτική, τζούντο και ιταλικά, που δεν τα τελείωσα και τα μιλάω «τσάτρα πάτρα».
Στα «Αλλα κόλπα», πώς κερδίσατε τον ρόλο δίπλα στον Βλάσση Μπονάτσο;
Πέρασα από οντισιόν μαζί με άλλους ηθοποιούς, όπως η Εβελίνα Παπούλια, αλλά τελικά, ναι, με επέλεξαν και συνεργάστηκα με έναν… τυφώνα!
Έχετε υποδυθεί απίθανους ρόλους, με τελευταίο τη χίπισσα θεία του Χρήστου Δάντη!
Ήμασταν guest stars πριν από τρία χρόνια στο σίριαλ «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» της Άννας Χατζησοφιά και πραγματικά ζήσαμε μεγάλες στιγμές στα γυρίσματα!

Είστε έτοιμη για ένα δυνατό comeback στο θέαμα…

Τώρα, ναι. Είχα απομακρυνθεί λίγο, μετά τις απληρωσιές που βιώσαμε στους «Βασιλιάδες» – ευτυχώς, τα πήραμε τα χρήματά μας έπειτα από μεγάλο αγώνα… Ομως, είμαι ετοιμοπόλεμη, κανόνα που μας δίδαξε ο αείμνηστος Ανδρέας Βουτσινάς, ο οποίος έλεγε μόνο σοφά πράγματα. Μας δίδαξε πως πρέπει να είμαστε «ζεστοί», σε φόρμα, γυμνασμένοι και αδύνατοι. Δεν περιμένω τίποτα, είμαι χαλαρή. Αν όμως προέκυπτε ένας ρόλος, θα το χαιρόμουν, γιατί το παιδάκι μου μεγάλωσε.

Σε συναυλία των Rolling Stones στη Στοκχόλμη

Δεν τολμάτε, όμως, μια αλλαγή στα μαλλιά σας…

Ποτέ! Είμαι Τοξότης στο ζώδιο και έχω τις σταθερές μου, τόσο με την εμφάνισή μου όσο και με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Την ηλικία σας την λέτε; Το διαδίκτυο, πάντως, έχει διχαστεί, καθώς αναφέρονται δύο διαφορετικές χρονιές, το 1961 και το 1956…

Δεν έχω γεννηθεί το 1956 και δεν θέλω να χαρακτηρίσω αυτούς που το έγραψαν… Δεν θα σας πω όμως την ηλικία μου, γιατί, σύμφωνα με τον Όσκαρ Ουάιλντ, αν μια γυναίκα αποκαλύψει τα χρόνια της, είναι ικανή να πει τα πάντα!

Είστε καταπληκτική μαγείρισσα. Μάλιστα, έχετε κερδίσει άτυπο βραβείο από τους φίλους σας για τα υπέροχα μελομακάρονά σας!

Το παραδέχομαι! Είναι αλήθεια! Μου αρέσει πολύ. Να μια ωραία ιδέα: Με πολλή αγάπη θα παρουσίαζα εκπομπή μαγειρικής!

Φωτογραφία: Βαγγέλης Μασσιάς

Χριστούγεννα έρχονται. Τι εύχεστε στον εαυτό σας;

Αυτό που έχει σημασία είναι η πραγματικότητα, η οικογένεια, οι φίλοι! Οπότε, μου εύχομαι όμορφη ζωή, χωρίς πολλές έγνοιες στο κεφάλι μου, με αγάπη, ηρεμία, γαλήνη και 2.000.000 δολάρια cash!

tromaktiko.org/