ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΛΗΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΛΛΑ 3 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ!

ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΓΙΟΥΡΟΥΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Τι κακό είναι αυτό που έχει βρει τους… «προοδευτικούς» και «αλληλέγγυους»; Απάνω που πάνε να δημιουργήσουν κλίμα, ωρυόμενοι για… ρατσιστικές επιθέσεις που συμβαίνουν μόνο στη… φαντασία τους, γίνονται πραγματικές ρατσιστικές επιθέσεις με θύτες και θύματα «προσφυγάκια» και τους εκθέτουν!

Δίνουν και παίρνουν λοιπόν τα βίαια περιστατικά στην δομή παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου, όπου συνελήφθη ένας 30χρονος φιλοξενούμενος στο hot spot επειδή λήστεψε μέρα-μεσημέρι τρεις άλλους «μετανάστες» μέσα στο κατάλυμά τους.
Ο 30χρονος μπήκε για να κλέψει στον χώρο όπου φιλοξενούνται τρεις αλλοδαποί, δύο 19χρονοι και ένας 25χρονος, οι οποίοι απουσίαζαν. Ο δράστης άρπαξε όσα χρήματα βρήκε, αλλά και έγγραφα και προσωπικά τους αντικείμενα, όμως οι ένοικοι του καταλύματος επέστρεψαν ξαφνικά και τους απείλησε με μαχαίρι για να διαφύγει με τη λεία του.
Ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή, ωστόσο τα θύματα κατήγγειλαν τη ληστεία και αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τμήματος και της Ασφαλείας Μυτιλήνης, οι οποίοι τον εντόπισαν, του έβαλαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία. Ο 30χρονος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» εσωτερικού κι εξωτερικού!