Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10

Εδώ μάς την είχανε στημένη!!! ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ της ΕΡΤ !!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !!!

Αυτή την ώρα με τον Τούρκο στην υφαλοκρηπίδα των νησιών μας, είναι να αναρωτιέται κανείς πού τελικά βρίσκεται και ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πιο επικίνδυνος εχθρός!!!
Ο ...ΜΕΣΑ ή ο ΕΞΩ;;;

Δείτε στην ΕΡΤ την εκπομπή «Ιστορικοί περίπατοι», μιλήσανε για την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...
Εδώ μάς την είχανε στημένη!!!
Η γνωστή εθνοαποδομήτρια Μαριλένα Κατσίμη της ΕΡΤ στήνει την εκπομπή για την πορεία της έννοιας της ιθαγένειας, με ομιλητή τον κύριο εκπρόσωπο της εθνοαποδόμησης ΚΑΙ σύζυγό της, καθηγητή Ιστορίας και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ...ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (επί αντιπαροχή άραγε;) κατέχοντα την θέση του Προέδρου στον διεθνή Οργανισμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κύριο Χριστόπουλο.
Έχουμε λοιπόν μπροστά μας τον εκφραστή του δόγματος :
«η Θράκη είναι συμπαγές τούρκικο πράμα» να μάς μιλάει για την «Γέννεση του Έθνους», ενός μελλοντικού ελληνικού έθνους που συγκροτείται ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 !!!!!!!!
Πράγμα που σημαίνει πως εμείς οι σημερινοί ΕΛΛΗΝΕΣ, καμιά σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες και πως οι ήρωες που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους την ίδια και ό,τι άλλο είχαν για την (εθνική;) Παλιγγενεσία μάλλον είχαν ένα βίτσιο και κανένα ιδανικό.
Και συνεχίζει με τις ελευθερίες που παρείχαν τα πρώτα συντάγματα, ώστε να μπορεί το κράτος να επιλέγει ποιοι θα είναι οι πολίτες του κάθε φορά, κάτι που σήμερα με τις στρατιές των λαθροεισερχομένων σημαίνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα!
Αυτή την ώρα με τον Τούρκο στην υφαλοκρηπίδα των νησιών μας, είναι να αναρωτιέται κανείς πού τελικά βρίσκεται και ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πιο επικίνδυνος εχθρός!
Εμείς ο λαός που τα ανεχόμαστε όλα αυτά, πού είμαστε;
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ Εκπομπής :
Ο Πιέρρος Τζανετάκος και η ομάδα των Ιστορικών Περιπάτων με συνοδοιπόρο τον καθηγητή στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρη Χριστόπουλο, ξεκινούν την πορεία τους από την Επίδαυρο και το Ναύπλιο, όπου μετά την Επανάσταση του 1821 τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία του ελληνικού κράτους και οριοθετήθηκαν για πρώτη φορά το πλαίσιο και οι ιδιότητες της ελληνικής ιθαγένειας και φθάνουν έως και τα Σεπόλια, εκεί όπου αναδείχθηκε ο σημερινός αστέρας του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούμπο, ο οποίος έως το τέλος του 2014 ήταν ένας άνθρωπος χωρίς καμία ιθαγένεια: Ούτε Νιγηριανός, αλλά ούτε Έλληνας πολίτης.
ΠΗΓΗ
ΣΧΟΛΙΟ : Να υπενθυμίσουμε μερικά ΒΑΣΙΚΑ!!!
Ιθαγένεια = Ιθύς + Γένος
Ιθύς = ευθύς, κατευθείαν
Γένος = καταγωγή εξ αίματος
Ιθαγένεια είναι η καταγωγή ενός ατόμου από το γένος του.
Επομένως η ιθαγένεια
δεν είναι κάτι που μπορεί να δοθεί κύριοι πολιτικοί… και κυρία Μαριλένα μετά του συζύγου...
Το ότι δόθηκε ΚΑΚΩΣ οφείλεται στο ότι οι πολιτικοί μας είναι υπάλληλοι της Παγκοσμιοποίησης... της οποίας ΣΚΟΠΟΣ είναι ο επικοισμός της χώρας μας...
 https://shmantikanea.blogspot.com