Σάββατο, Φεβρουαρίου 29

ΤΩΡΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΚΟΨΑΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ – Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

4
Την αποκάλυψη μάλιστα την έκανε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Επικίνδυνους αλλοδαπούς με «ποινικό παρελθόν» στέλνει κατά προτεραιότητα η Τουρκία στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ πριν από λίγο.
Πιο συγκεκριμένα κορυφαία κυβερνητική πηγή αποκάλυψε πως πολλοί από τους «μετανάστες» που στέλνει τις τελευταίες ώρες η Τουρκία στον Έβρο έχουν αναπτύξει κατά καιρούς παραβατική συμπεριφορά.

Οι πρώτες πληροφορίες από πηγές του Μεγάρου Μαξίμου κάνουν λόγο για άνοιγμα όλων των κλειστών κέντρων στην Τουρκία τα οποία και φιλοξενούν κατά βάση αλλοδαπούς με βεβαρημένο ποινικό προφίλ.
Πρόκειται ασφαλώς για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη, με την πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων να είναι άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας και με «ποινικό παρελθόν».
Επομένως θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς πως είναι «έτοιμοι για όλα».
Ο κίνδυνος, αν και εφόσον περάσουν στην ελληνική ενδοχώρα θα είναι τεράστιος.
Είναι αυτοί που επιχείρησαν νωρίτερα σήμερα να κόψουν τα συρματοπλέγματα στα ελληνοτουρκικά σύνορα φωνάζοντας ταυτόχρονα «Αλλάχου ακμπάρ»:




Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Μακελειού από τα σύνορα – Είμαστε εκεί και θα παραμείνουμε για να να σας ενημερώνουμε. Τα β@θροκάναλα σιωπούν!
Λ@θρομετανάστες έφτασαν στην Ορεστιάδα
5
4
3
2

Περισσότερα σε λίγο…

 makeleio.gr