Πέμπτη, Μαρτίου 12

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ, ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΛΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ....
Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος
Όποιος έχει την τύχη ή την ατυχία να διαβάζει τις αριστερές φυλλάδες (και τις νεοφιλελεύθερες ντουντούκες της ΝΔ), τύχη γιατί καταλαβαίνει όλο και καλύτερα τον διαχρονικά ύπουλο και αντεθνικό ρόλο της αριστεράς και ατυχία γιατί εισέρχεται στο βούρκο μια ρυπαρής δήθεν ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες την διαστροφή που διακατέχει όλους αυτούς τους τυχάρπαστους που αρθρογραφούν
στις νεομαρξιστικές κιτρινοφυλλάδες.
Στα δύο μεγάλα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, την καλοσχεδιασμένη για γεωπολιτικούς λόγους λαθροεισβολής στα ανατολικά μας σύνορα και την πιθανή εξάπλωση μιας πανδημίας ανυπολόγιστης έκτασης, παρατηρεί τους νεοαριστερούς ινστρούχτορες, δημοσιογράφους και πολιτικούς, να παίζουν έναν όχι παράξενο για μας ρόλο, αλλά σίγουρα εμετικό. Στο θέμα του Έβρου έχουμε αναφερθεί διεξοδικά και όποιος μπορεί να αντιληφθεί καταλαβαίνει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης να συγκρατήσει, εκτός από τους λαθροεισβολείς που για μήνες κατά χιλιάδες εισέρχονταν στα  νησιά μας και τους δεξιοπατριώτες ψηφοφόρους των οποίων υφάρπαξε ύπουλα την ψήφο. Μια ψήφο που μεθοδικά κατηύθυνε είτε στο δικό της νεοδημοκράτικο μαντρί, είτε στο για γέλια ακροδεξιό μόρφωμα του Βελόπουλου, ως προσωρινό ανάχωμα.
Ας δούμε λοιπόν ποιες οι συντονισμένες τοποθετήσεις των αριστερών στα δύο αυτά φλέγοντα θέματα. Στο μέτωπο της λαθροεισβολής δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να υιοθετούν τις απαιτήσεις του σουλτάνου χωρίς να μας πουν τι θα γίνει αν τελικά εισβάλουν εκατοντάδες χιλιάδες από τους παχυλά επιδοτούμενους από ΜΚΟ ‘’κατατρεγμένους’’. Καμία πρόταση για το μέλλον τους, καμία πρόταση για την αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που θα δημιουργηθούν στην ελληνική κοινωνία, παρά κάτι χαχόλοι και κομματόσκυλα νεολαίοι, χαμένοι στη μετάφραση και βυθισμένοι στην μαζική τους ψύχωση.
Από την άλλη στο εξαιρετικά σοβαρό θέμα της εξάπλωσης του Κορωναϊού βλέπουμε τις τελευταίες μέρες όχι προτάσεις, αλλά όλο το επιτελείο της αριστερής προπαγάνδας, είτε χαριεντίζεται με τους πάλε ποτέ ‘’σκληρούς’’ τσεκουράτους, είτε αρθρογραφεί να επιδίδεται σε μια στοχευμένη επίθεση στην εκκλησία. Βγαίνοντας από τις τρύπες τους μιλούν σαν παπαγάλοι για την ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας, βασική γραμμή αντιπολίτευσης που όρισαν τα κομματικά όργανα του μορφώματος που ανήκουν, ενός συστήματος που και αυτοί διέλυσαν μα τις εθνοκτόνες μνημονιακές πολιτικές τους, αλλά δεν σταματούν να ζητούν επιτακτικά της διακοπή της εκκλησιαστικής ζωής εκτοξεύοντας τα τοξικά τους σάλια στο θρησκευτικό συναίσθημα.
Σε καμία περίπτωση δεν θα υποστηρίξουμε πως δεν πρέπει να ληφθούν τα οποιαδήποτε απαραίτητα για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού μέτρα, αλλά ακούγοντας όλους αυτούς να επιτίθενται κυρίως στα ιερά μυστήρια αποδεικνύεται το μίσος τους προς την Ορθόδοξη Ελληνική θρησκεία. Μέσα στο ψυχικό τους κενό κάποιοι ελεεινοί προτείνουν να γίνει πράξη αυτό που αντεύχεται κάθε συνειδητοποιημένος Εθνικιστής, δηλαδή να αλλοιώσουν (κατά λέξη) με την μαζική εισβολή τους οι ισλαμιστές όλου του κόσμου την ελληνική θρησκευτική παράδοση γιατί η ελληνική εκκλησία έχει προ πολλού ξεπεράσει τα επίπεδα ‘’ταλιμπανισμού’’!! Οι αχρείοι αυτοί τύποι, που δεν πιστεύουν σε τίποτα άλλο παρά μόνο στην πάρτη τους, διαχρονικά βρίζουν με το πιο χυδαίο τρόπο τον κάθε αγνό πατριώτη αμφισβητώντας τα κίνητρα και ειρωνεύονται μονίμως την ελληνορθόδοξη θρησκεία . Είναι οι ίδιοι που βγάζουν σπυριά στα δημοτικά συμβούλια μόλις τοποθετούνται οι εκπρόσωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι οι ίδιοι που ζουν μέσα στην ισλαμολαγνία τους ίσως γιατί κάποιοι από δαύτους φαντασιώνονται παράξενες καταστάσεις με τους μπρουτάλ τζιχαντιστές.
Για να τελειώνουμε δηλώνουμε προς την αριστερή κατεύθυνση (επί του προκειμένου) πως θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους, είτε στο δρόμο να φωνάζουμε συνθήματα ενάντια στις διεστραμμένες πορείες τους, είτε στο διαδίκτυο για να αφυπνίζουμε πρωτίστως τη νεολαία, όχι δηλητηριάζοντάς την όπως οι ίδιοι κάνουν εδώ και δεκαετίες, αλλά προσπαθώντας να την οδηγήσουμε σε ιδανικά αιώνια για τα οποία αξίζει να αγωνιστεί.
Τους ίδιους τους αφήνουμε στη μιζέρια τους και στην κατρακύλα των ποσοστών τους μη έχοντας κανένα αφήγημα παρά αντίθεση προς τα πιστεύω και τις αξίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, των ανθρώπων αυτών που πρέπει να καταδικάσουν το αριστερό ιδεολογικό δηλητήριο οδηγώντας τους σε ποσοστά κάτω από το 3% και στις μουχλιασμένες τρύπες τους από τις οποίες τόλμησαν να ξεμυτίσουν με τις ευλογίες της πατριδοκάπηλης δεξιάς. 

https://ethnikismos.net