ΚΥΡΤΣΟΣ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΑΪΟ – ΙΟΥΝΙΟ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΕΟ ΥΠΕΡ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Μέσα στην αναμπουμπούλα των ημερών, μας… ξέφυγε μια συνέντευξη του –πρώην κομμουνιστή και νυν ψοφοδεξιού- Κύρτσου, που δόθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο τηλεοπτικό κανάλι Open.
Την οποία συνέντευξη έθαψαν τα μιλημένα ΜΜΕ, γιατί ο Κύρτσος είναι εκ φύσεως κυνικός και τα είπε ωμά, χωρίς να χρησιμοποιήσει λεκτικές «καλλιγραφίες»!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ευρωβουλευτή της Νουδούλας, «η κρίση θα διαρκέσει πολύ περισσότερο απ’ ότι νομίζουμε», τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας  «φτάνουν μέχρι τον Μάιο, το πολύ μέχρι τον Ιούνιο», η οικονομική καταστροφή που προμηνύεται για τη χώρα «θα είναι τεράστια» και πως θα χρειαστεί «εθνική συνεννόηση» από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», προκειμένου να ξεπεραστεί.
Με άλλα λόγια, αυτά που τονίσαμε εξ’ αρχής: πως για την μετά κορωνοϊό εποχή μας ετοιμάζουν ένα νέο υπερ-μνημόνιο, το οποίο θα είναι τρισχειρότερο απ’ όλα μαζί τα προηγούμενα! Επειδή δε, ένα τέτοιο τερατούργημα δε θα μπορέσει να το περάσει μόνη της η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα κάνει συγκυβέρνηση, τουλάχιστον με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Βελόπουλο, έχοντας εξασφαλισμένη την ανοχή από το ΚΚΕ και τον Βαρουφάκη!
Αν προλάβει…

 ethnikismos.net/