Παρασκευή, Απριλίου 10

ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


Δεν παίρνει χαμπάρι απ’ όσα συμβαίνουν στον κόσμο οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της χούντας Κούλη και είναι αποφασισμένοι να μας κρατήσουν φυλακισμένους όσο περισσότερο μπορούν!
Ενώ, λοιπόν, στις άλλες χώρες της Ευρώπης –κάποιες εκ των οποίων έχουν περισσότερα κρούσματα και νεκρούς από την Ελλάδα- έχουν βάλει χρονοδιαγράμματα επιστροφής στην κανονικότητα εντός του Απριλίου, για να προλάβουν την χρεωκοπία,
οι εγχώριοι χουντικοί δεν αφήνουν ούτε παράθυρο ανοιχτό για κάτι τέτοιο!
Έτσι, μετά τη χθεσινή δήλωση Μόσιαλου, πως η επιστροφή στην κανονικότητα πρέπει να γίνει «10 με 12 βδομάδες αφ’ ότου ελήφθησαν τα μέτρα» (δηλαδή τον… Ιούνιο!), με σημερινές δηλώσεις του ο -αντιπαθέστατος!- Χαρδαλιάς, προαναγγέλλει συνέχιση του «κλειδώματος» της οικονομίας και της φυλάκισης των Ελλήνων… επ’ αόριστον!   
Ιδού: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το τονίζουμε γιατί έχει αναπτυχθεί συζήτηση για αποκλιμάκωση των μέτρων. Μετά τις 27 Απριλίου θα ξεκινήσει συζήτηση για το πότε και πώς θα αρχίσει η αποκλιμάκωση. Μην περιμένουμε ότι θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και όλα θα είναι όπως πριν. Έχουμε δρόμο να διανύουμε». 
Ο δε Τσιόδρας, είπε το ίδιο με περισσότερη κομψότητα: «αυτό δεν είναι αγώνας ταχύτητας, σπριντ, αλλά είναι μαραθώνιος και παρά τη σχετική αισιοδοξία για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, η άρση των μέτρων είναι κάτι που θα γίνει σταδιακά, με απόλυτο σχεδιασμό».
Ασχέτως, λοιπόν, του τι θα γίνει στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου, οι χουντικοί του Μητσοτάκη έχουν σκοπό μας πάνε έτσι τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο! Ακόμα και στην περίπτωση που δεν θα υπάρχουν νέα κρούσματα και νεκροί! Γιατί; Διότι είναι πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία και θέλουν να φέρουν τους Έλληνες σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας και δυστυχίας, ώστε η μόνη λύση να είναι ένα νέο υπερ-Μνημόνιο!ethnikismos.net