Παρασκευή, Απριλίου 10

Η Κυβέρνηση επιδοτεί τη διασπορά του Κορονοιού στο Ιόνιο…ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!

Δεν τους καίγεται καρφί αρκεί να βολευτούν οι ημέτεροι…και να εισπράξει ο φίλος τους Πλοιοκτήτης Κώστας Αντίοχος άλλη μια επιχορήγηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας…Εν μέσω απαγόρευσης μετακίνησης πολιτών από νησί σε νησί και από την Ενδοχώρα σε νησιά πλην μονίμων κάτοικων άπαξ ..Η Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών και το Υπουργείο Ναυτιλίας με απ ευθείας ανάθεση ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ!!!


Δρομολόγησαν πλοίο αρχές Απριλίου 2020 που μεταφέρει ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ από Κέρκυρα σε Παξούς από Παξούς σε Λευκάδα ,Από Λευκάδα σε Ιθάκη από Ιθάκη σε Κεφαλλονιά και από Κεφαλλονιά σε Ζακυνθο….

Ενω είναι σε ισχύ η Κοινή Υπουργική απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 20009/2020 – ΦΕΚ 944/Β/20-3-2020 της Επιβολής του μέτρου του εν μέρει προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας κάθε τύπου πλοίων και σκαφών καθώς και του απόπλου και κατάπλου ιδιωτικών πλοίων αναψυχής και επαγγελματικών τουριστικών πλοίων στην Ελληνική Επικράτεια, προς περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού CGVID-19, για το χρονικό διάστημα από 21.3.2020 και ώρα 06:00 έως και 21.4.2020 και ώρα 06:00 η Κυβέρνηση ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ πλοίου στα Ιόνια νησιά και Περιφέρεια βουλευτές της Κυβέρνησης έχουν βαρέσει ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ για να εισπράξει την επιχορήγηση πλοιοκτήτης..


Εξηγηστε μας ΠΩΣ αφήνετε να μετακινηθούν επιβάτες από νησί σε σε νησί από τον έναν Δήμο στον άλλον χωρίς να έχουν κάνει ΤΕΣΤ με τεράστιο ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ του Κορωνοιού ?


Τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος να επιδοτηθεί σε αυτή την κατάσταση Συναγερμού με την μεταδοτική ασθένεια τέτοια γραμμή στα Ιόνια νησιά και οποίος θέλει να πάει στο νησί του υπάρχει τακτικό δρομολόγιο.

Και να μας πείτε πόσοι Λευκαδίτες οι Κεφαλλονίτες οι Ζακινθυνοί είναι στη Κέρκυρα και αντίστροφα που θα ταξιδεύουν από χθες και όλο το Καλοκαίρι? Το πλοίο ΑΖΙΜΟΥΘ ξεκίνησε ήδη τα δρομολόγια όπως μας μετέφεραν κάτοικοι των Παξών!!!!

Η απευθείας Ανάθεση υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας κ.Πλακιωτάκη χωρις Διαγωνισμό.Τα δρομολόγια ξεκίνησαν απο 06/04/2020 και για κάθε δρομολόγιο ο ανάδοχος θα εισπράτει 13.750

Και πόσοι θα μετακινηθούν? Πιθανώς 2 με τρία άτομα!!! Και το ΚΡΑΤΟΣ επιδοτεί δρομολόγια για 2 με τρία άτομα η και χωρίς επιβάτες όλο το Καλοκαίρι? Γιατί το ίδιο το ΚΡΑΤΟΣ σε αυτή τη περιοχή δεν εφαρμόζει το Νόμο που ψήφισε με την Κοινή υπουργική απόφαση και στην ουσία αφήνει ανοικτό παράθυρο ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ του Κορωνοιού μεταξύ των νησιών του Ιονίου?????? Ποιος διαβεβαιώνει οτι όσα άτομα μετακινηθούν δεν μεταφέρουν τον ιό?

Ποιος ο λόγος της δρομολόγησης όταν Υπάρχει Νόμος να μην μετακινούνται μεταξύ των νησιών οι πολίτες? Ποιος κάτοικος των νησιών που συνδέει τη γραμμή μπορεί να πάει από το νησί μόνιμης κατοικίας του στο άλλο ? ΚΑΝΕΝΑΣ…Γιατί λοιπόν του γεμίζουν τη τσέπη με τα λεφτά του Ελληνα Πολίτη όταν δεν υπάρχει λόγος μετακίνησης?

Το πλοίο κάνει ΑΔΕΙΟ – ΚΕΝΟ τα δρομολόγια και ο πλοιοκτήτης εισπράττει ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ!!!

Πρώτη φορά με τα τα μέτρα ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ των ΠΟΛΙΤΩΝ στα σπίτια τους και τα 11 εκ που πλήρωσε για το σποτάκι Μένουμε σπίτι το ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ του Ιού!!!!!

Τα μέτρα αποφυγής έχουν χτυπήσει όλους τους πλοιοκτήτες και χάνουν έσοδα σε όλη την Ελλάδα αλλά για τον συγκεκριμένο πλοιοκτήτη κάνουν εξαίρεση και τον επιδοτούν να δρομολογεί το πλοίο του.

Τα κατά τόπους Λιμεναρχεία με πως τον αφήνουν και δίνουν απόπλου?

Συγχαρητήρια κ.Μητσοτάκη με την παρέα σου στα Αρμόδια Υπουργεία για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ… Πρώτα η ΜΑΣΑ για το φίλο τους και μετά η ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!

Αν δεν υπάρχει κίνδυνος τότε βγάλτε το κόσμο έξω αφήστε όλα τα πλοία να λειτουργήσουν κανονικά και μην μας δουλεύετε