Παρασκευή, Απριλίου 10

Αποκάλυψη. Έτσι εφαρμόζουν υπόγεια την «Ανοσία Αγέλης » στην Ελλάδα . Όλο το σχέδιο πως να νοσήσουμε όλοι

Όποιος τολμήσει να δημοσιεύσει το παρόν , να ξέρετε ότι είναι αυτός , που εφεξής θα
μπορείτε απόλυτα να εμπιστεύεστε την ενημέρωσή σας.

Ας δούμε μία –μία τις βασικές μόνο στρατηγικές του σχεδίου που κρύβουν έντεχνα απ τη δημοσιότητα.

Το γιατί το κρύβουν , θα το καταλάβετε σε λίγο .

Καταρχήν ξεχάστε το εμβόλιο έγκαιρα . Μετά από τόσους θανάτους στις ισχυρότερες χώρες του κόσμου ή θα είχε βρεθεί ή σκόπιμα καθυστερεί.



Δεν θα υπάρχει εμβόλιο αύριο, άρα , όλη η προσπάθεια εστιάζεται στο να κρατηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο βαριά νοσούντας από τον covid-19 στην ζωή μέχρι , ο οργανισμός του να νικήσει τον ιό αποκτώντας ανοσία . Στην προσπάθεια αυτή, η ποιότητα των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις αντοχές του συστήματος υγείας και η όποια φαρμακευτική αγωγή ( μην τη μπερδεύεται με εμβόλιο ) είναι σημαντική .Όλα ( μέτρα , προτροπή ¨μένω σπίτι¨ κτλ ) αυτή τη στρατηγική υπηρετούν.

Όμως , όσο δεν υπάρχει εμβόλιο η υπόθεση είναι καταδικασμένη να φτάσει μέχρι το τέλος της. Μέχρι τότε , μια επιλογή μόνο υπάρχει , η « Ανοσία Αγέλης » . Ν αποκτήσει δηλαδή ως γνωστόν , όλος ο πληθυσμός ανοσία .

Αυτό όμως προϋποθέτει στο τέλος χιλιάδες θύματα του ιού και να νοσήσουμε όλοι , και αυτοί που σήμερα «κρυβόμαστε» από τον ιό στο σπίτι .

Δυστυχώς , πρέπει να μας ξετρυπώσουν από τα σπίτια μας , αλλιώς ο ιός , όχι μόνο θα διαλύσει τα πάντα αλλά , θα σκοτώνει συνέχεια .Τι κάνουν λοιπόν γι αυτό στην πραγματικότητα και σε αντίθεση με αυτά που σε παροτρύνουν ;

-Αντί να σου δείξουν οδηγίες μέσω καμπάνιας ,πως να φοράς μάσκα και γάντια σωστά ως επιπρόσθετο μέτρο προφύλαξης από το διπλανό σου που μπορεί να είναι ασυμπτωματικός και να σου μεταδώσει τον ιό , σε ωθούνε να αποφύγεις τη χρήση τους επιχειρηματολογώντας υπέρ της κατάργησής τους . Μια ανθρώπινη ζωή δηλαδή για μια απλή πάνινη μάσκα , που αφού την αποστειρώσεις σε καυτό νερό και τη σιδερώσεις μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις σωστά.

-Ουσιαστικά σ έχουν φτάσει στο σημείο να φοβάσαι να πας στο Νοσοκομείο εάν έχεις αρρωστήσει . Έτσι , σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ¨μείνε σπίτι¨ και εάν φτάσεις στα όριά σου, εάν δηλαδή πλέον παθαίνεις ασφυξία , έλα και βλέπουμε .

-Θα έχετε διαπιστώσει και θα συνεχίζετε να διαπιστώνετε πάρα πολλές περιπτώσεις που , αφού δημιουργηθεί πρόβλημα και εξ αυτού έχει δυνητικά μεταδοθεί – διασπαρεί ο κορνοϊός , σπεύδουν εκ των υστέρων να επιβάλλου κάποια μέτρα Π,χ στην περίπτωση συγχρωτισμού στις παραλίες και στις πλατείες , των συνταξιούχων στις τράπεζες κτλ

-Ενώ καθημερινά διαπιστώνονται εκατοντάδες χιλιάδες παραβάσεις των μέτρων ¨κοινωνικής αποστασιοποίησης ¨σ όλη τη χώρα ( η αστυνομία δε μπορεί να βεβαιώσει στατιστικά πάνω από αυτές που αναφέρει ) , συνεχίζουν την εισπρακτική αυτή τακτική , αδιαφορώντας εάν εν τω μεταξύ , πολλοί εξ αυτών – σπάζοντας τα μέτρα – θέτουν σε κίνδυνο και τους περαστικούς

-Ενώ μιλάνε για απαγόρευση κυκλοφορίας , όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε και να κάνουμε σχεδόν ό,τι και πριν με μια τυπική άδεια .

-Όλοι μας έχουμε διαπιστώσει την πραγματική κατάσταση σε Σούπερ Μάρκετ , Λαϊκές , Τράπεζες κτλ , όπου , πολλοί από αυτούς που συναντάμε , δεν λαμβάνουν κανένα απολύτως μέτρο . Ένας είναι αρκετός να φέρει την καταστροφή.

-Έχουν καθυστερήσει προκλητικά να δώσουν οδηγίες πως να προστατευτούμε από την μεταφορά του ιού , Παράδειγμα μέσω των Σούπερ Μάρκετ , μέσω της απλής ομιλίας , από την κακή χρήση της Μάσκας και των γαντιών, των κλιματιστικών κτλ

-Εξάγουν συμπεράσματα από την πορεία της νόσου στην κοινότητα , μόνο με βάσει τους θανάτους , τους διασωληνωμένους στις ΜΕΘ και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίζουν από τις περιορισμένες διαγνώσεις που γίνονται . Αποφεύγουν όμως να αναφέρουν πόσοι νοσηλεύονται από την νόσο και πόσοι έχουν δηλώσει στο 1135 ότι νοσούν.

-Παραδέχονται ότι το σημαντικότερο είναι να μη νοσήσουμε όλοι μαζί προκειμένου να ανταπεξέλθει το σύστημα υγείας. Δηλαδή μας λένε ότι , όλοι με την σειρά μας θα νοσήσουμε , κάποιοι θα πεθάνουν και τούτο ρυθμίζεται με την καταρχήν τακτική ¨μένοντας σπίτι ¨ . Οι πρώτοι δηλαδή που θα «θυσιαστούν» είναι η χαμηλονοήμονες και οι αδημονούντες να βγουν έξω

-Μιλάνε περισσότερο για τις προσπάθειες ανακάλυψης εμβολίου από τον κίνδυνο μετάλλαξης του ιού – που είναι πιο πιθανό – και που θα μας φέρει πάλι στο μηδέν.

-Σου περνάνε υποσυνείδητα ότι , θα χαλαρώσουν τα μέτρα και μετά θα αρθούν ( για να σε αποσυμπιέσουν ) ενώ ξέρουν ότι τούτο , όσο δε θα υπάρχει τελικό εμβόλιο , δε θα συμβεί . Ποτέ δε θα είμαστε όπως πρώτα ,δηλαδή . Εν τω μεταξύ όμως , πολλοί σπεύδουν να παραβιάσουν τα μέτρα και να αφεθούν ανυποψίαστοι στο κίνδυνο , Τούτο το γνωρίζουν φυσικά όσοι του εξωθούν .

Αυτά είναι μόνο λίγα απ΄όλα όσα συγκρούουν το πραγματικό τους σχέδιο που είναι , να νοσήσουμε όλοι τελικά . Γιατί σας τ αναφέρουμε αυτά ;

Θα το μάθετε στις 15/4ου , ως έχουμε προαναγγείλει.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
https://taxalia.blogspot.com/2020/04/blog-post_733.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/nJOIs+(TaXalia:+Macedonia%27s+Nr.1+blog)