Κυριακή, Μαΐου 31

Α ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ… ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΖΑΒΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


Ως γνωστόν, η κυβερνητική γραμμή κάλυψης των εγκλημάτων της χούντας Μητσοτάκη, είναι ο… Παπαδημούλης «που έχει πολλά διαμερίσματα και τα νοικιάζει σε ΜΚΟ» και ο Πολάκης που… «καπνίζει».
Έτσι, για μια ακόμα φορά εχθές, το βασικό διαδικτυακό παπαγαλάκι protothema.gr, μας… έπρηξε με Παπαδημούλη, του οποίου «αγαπημένη πελάτισσα για τα διαμερίσματα είναι η ΜΚΟ Solidarity Now, πίσω από την οποία βρίσκεται ο γνωστός πολυπράγμων Αμερικανός επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος.

Το θράσος των παπαγάλων του παρδαλού δικτάτορα περισσεύει! Διότι και πάλι… λησμόνησαν οι «μάγειροι» της χουντικής προπαγάνδας, που μας παρουσιάζουν κάθε λίγο και λιγάκι Παπαδημούλη σε διάφορες… εκδοχές (Παπαδημούλη βραστό, Παπαδημούλη ψητό, Παπαδημούλη τηγανητό, Παπαδημούλη με πατάτες, κ.λπ.), να μας πουν ότι η την συγκεκριμένη ΜΚΟ του Σόρος διευθύνουν στην Ελλάδα ο Στέλιος Ζαββός, αδερφός του υφυπουργού Οικονομικών της χούντας Μητσοτάκη και η Αντιγόνη Λυμπεράκη, ξαδέρφη του δικτάτορα!