Κυριακή, Μαΐου 3

Η Χίλαρι βάζει «φωτιά» στον πλανήτη: Αποκάλυψε τον στόχο εκμετάλλευσης του κορωνοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μην σπαταλήσουμε αυτή την κρίση»
Η μαθήτρια του Ροκφέλερ και χαμένη δύο εκλογικών αναμετρήσεων για την Προεδρεία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, συμβούλευσε τον υποψήφιο των παγκοσμιοποιητών-Δημοκρατικών,  Joe Biden, να μην «σπαταλήσει» την κρίση με τον κορωνοϊό, ως μία ευκαιρία για εγκαθίδρυση παγκόσμιου συστήματος Υγείας.

«Παίζονται πολλά αυτή την στιγμή, εξαιτίας της πανδημίας. Και θα παιχτούν πολλά και στις εκλογές», είπε η Κλίντον, κατά την διάρκεια τηλέ-συνομιλίας με τον Μπάιντεν, τον οποίο φυσικά στηρίζει, προκειμένου να «πετάξει» τον δεξιό Τραμπ, εκτός Λευκού Οίκου.
«Ελπίζω γρήγορα να οδηγηθούμε σε παγκόσμιο σύστημα Υγείας», συμπλήρωσε, θέτοντας αυτό ως στόχο για τον κορωνοϊό και τόνισε:
«Μπορώ μόνο να πω ‘αμήν’ σε όλα όσα λες αλλά να και να υπογραμμίσω πως είναι μία τρομακτική κρίση για να την χαραμίσουμε».
Μήπως ήθελε να πει «είναι μία τρομακτική ευκαιρία για να την χαραμίσουμε;». Τι σημαίνει «παγκόσμιο σύστημα Υγείας» από την σύζυγο εκείνου που βομβάρδισε το Βελιγράδι; Κεντρικές διαταγές προς όλους τους ανθρώπους; Εμβόλιο και ψηφιακές ταυτότητες αναγνώρισης-εντοπισμού για όλους;


Σημειώνεται πως η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν, υποψήφιο των Δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
«Θέλω να προσθέσω τη φωνή μου σε όλους εκείνους που σας υποστηρίζουν για να γίνετε ο πρόεδρος μας», δήλωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών, η οποία έχασε τις προεδρικές εκλογές του 2016 από τον Ρεπουμπλικάνο δισεκατομμυριούχο.
Επιπλέον, την Δευτέρα (27/04), με βιντεοσκοπημένη δήλωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι υποστηρίζει και αυτή τον Τζο Μπάιντεν για την προεδρία των ΗΠΑ.
Η Πελόζι ανακοίνωσε την υποστήριξή της προς τον υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών και πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ενώ ο Μπάιντεν είχε ήδη δεχθεί νωρίτερα αυτόν τον μήνα την υποστήριξη των γερουσιαστών Ελίζαμπεθ Γουόρεν και Μπέρνι Σάντερς, καθώς και του πρώην προεδρικού υποψηφίου παγκοσμιοποιητή, Αλ Γκορ.
el.gr


https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%cf%87%ce%af%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b9-%ce%b2%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%ae%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80/

Hillary Clinton: Coronavirus “would be a terrible crisis to waste”

Says she hopes it leads to "health justice & economic justice"
















Ενσωματωμένο βίντεο

Με την αναπαραγωγή αυτού του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική χρήσης cookie του Twitter
Αυτή η χρήση μπορεί να συμπεριλαμβάνει στοιχεία ανάλυσης, εξατομικεύσεις και διαφημίσεις.
Μάθετε περισσότερα