Σάββατο, Μαΐου 30

Nίκη Κεραμέως>Η ναρκισσευόμενή πλην απατηλή αίσθηση αιωνιότητας στην εξουσία

Διαγωγή κοσμία
Στη στρατόσφαιρα η βουλιμία της υπουργού για δημοσιότητα

H Nίκη Κεραμέως σε μία φάση κυβερνητικού ναρκισσισμού και καθώς έβλεπε τις έως τώρα δημοσκοπήσεις να δείχνουν τη ΝΔ να καλπάζει ήρθε να προσθέσει νέες δόσεις τραγέλαφου στη μετά-lockdown φάση που περνάμε.
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Έτσι με την στόμφα της πετυχημένης υπουργού (από τις οποίες και τους οποίους είναι γεμάτα τα πολιτικά νεκροταφεία της μεταπολίτευσης) ήρθε να μας διδάξει νεοδημοκρατικό ήθος
και αγωγή. Διαγωγή κοσμιωτάτη.
Όπως αντιλαμβάνεστε οι άνθρωποι την έχουν ψωνίσει.
Η μάλλον την είχαν ψωνίσει ως τη στιγμή που εμφανίστηκε η δημοσκόπηση της Metron Analysis στο νέο ΜEGA τη στιγμή μάλιστα που στον Alpha o Tσίπρας και ο Πολάκης έδιναν τον τόνο.
Οχι η ΝΔ δεν κινδυνεύει από τον Σύριζα-αυτό το μπουλούκι που για μια ακόμη φορά ποντάρει τα ρέστα της διάσωσής του στον Αλέξη Τσίπρα.
Η ΝΔ κινδυνεύει από τον ναρκισσισμό υπουργών σαν την Κεραμέως και από την ασχετοσύνη του οικονομικού της επιτελείου- άσχετα εάν ο Κυριάκος τους θεωρεί όλους αρίστους, ως εκ τούτου δεν χρειάζεται ανασχηματισμός.
Κανείς δεν αμφισβητεί την σημασία του ήθους και της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε μια κοινωνία.
Μόνο που σε όλο τον κόσμο οι πετυχημένοι επιχειρηματίες δεν διακρίνονται για το ήθος τους, οι μεσίτες του θεού για το αναμάρτητο και οι δημόσιοι υπάλληλοι για την ακεραιότητά τους.
Ο κόσμος είναι μία ζούγκλα γεμάτη τέρατα, νεράιδες, αφασίες και πάει λέγοντας.
Παρότι η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη που την τεμάχισαν τα κτήνη στο Ρόδο είχε διαγωγή κοσμιωτάτη αυτό δεν την διέσωσε από τα δύο κτήνη.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιος δίνει το δικαίωμα στην υπουργό να βαθμολογεί το αναποτελεσματικό στην πράξη και στις επιχειρήσεις ήθος.
Το σχολείο εάν θέλει να εναρμονισθεί με την κοινωνία και την αγορά οφείλει να διδάσκει τη πραγματική ζωή εκεί έξω, η οποία εμπεριέχει και την κόλαση και τον παράδεισο.
Μόνο που η υπουργός Κεραμέως δεν επανέφερε την Διαγωγή στα σχολεία γιατί την ενδιαφέρει να δημιουργήσει ακέραιους χαρακτήρες (αποστολή στην οποία απέτυχε και ο ίδιος ο Θεός 21 αιώνες τώρα).
Η Κεραμέως επανέφερε την διαγωγή για να προκαλέσει κουρνιαχτό στα ΜΜΕ και να ξαναβρεθεί στο επίκεντρο.
Την επανέφερε επίσης για να μας δείξει ότι η ΝΔ υπερασπίζει πάντα το Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, μοκασίνι.
Αλλά κυρίως την επανέφερε εξαιτίας της δικής της, προσωπικής, υποβόσκουσας και ναρκισσευόμενης εμμονής για δημοσιότητα.
Ε, λοιπόν θα την έχει. Από αύριο θα ξεπεταχθεί η Έλενα Ακρίτα και οι λοιπές τύπου Ακρίτες- από τις οποίες βρίθει το διαδίκτυο- και θα γράφουν σεντόνια υπέρ και κατά της Κεραμέως.
Κι αυτό γιατί στη προκειμένη περίπτωση η επαναφορά της διαγωγής έχει να κάνει με την γαργαλιστική ναρκισσευόμενη αίσθηση αιωνιότητας στην εξουσία που έχει μέσα στο κεφάλι της η Κεραμέως και μόνο.



Η διαγωγή της Κεραμέως θα γράψει αντίστοιχες σελίδες δόξας με το “ήταν τα στήθη σου άσπρα σαν τα γάλατα και μούλεγες γαργάλατα” του Μπάλκου ή με τη κα Κρούγκμαν του Μπούρα. Χα, χα, χα,…
Το κακό με κάτι μανταμίτσες σαν την Κεραμέως είναι να νομίζει ότι όλοι εκεί έξω είμαστε ανόητοι και η ίδια μία Χαρβαντιανή πεφωτισμένη.
Ε, ας την ευχαριστήσουμε για το γέλιο που μας προσέφερε και θα την παρακαλέσουμε στο μεταξύ να δει την δημοσκόπηση της Metron παρέα με τον Κυριάκο.
Το χειμώνα η ΝΔ (άσχετα που θα βρίσκεται ο πατωμένος Σύριζα) θα έχει κατρακυλήσει στο 32-34% και εμείς θα κάνουμε πλάκα με τη διαγωγή κοσμία γιατί για πλάκα είναι, παρότι η ιδιοσυγκρασία των προσώπων της εξουσίας σαφώς και επηρεάζει την ιστορία…./kourdistoportocali.com