Κυριακή, Ιουνίου 28

Άγγελος Πυριόχος για Πάνο Χατζηκουτσέλη: Ήθελε να φύγει, είχε αφεθεί, δεν είχε χαρά

Άγγελος Πυριόχος για Πάνο Χατζηκουτσέλη: Ήθελε να φύγει, είχε αφεθεί, δεν είχε χαρά
Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο καλλιτεχνικός κόσμος έμεινε φτωχότερος και ο Πάνος Χατζηκουτσέλης έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.
Ο καλός του φίλος, Άγγελος Πυριόχος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «ΦλΕΡΤ» και μίλησε για τον ηθοποιό.
«Το πιστεύεις ότι έμαθα την ηλικία του όταν πέθανε; Δεν την έλεγε ποτέ» είπε ο Άγγελος Πυριόχος  και πρόσθεσε ότι ο Πάνος Χατζηκουτσέλης επικοινωνούσε πάντα με χιούμορ.

Αναφερόμενος στις δυσκολίες και στην απώλεια της αδελφής του, που «καταρράκωσε» τον Πάνο Χατζηκουτσέλη, είπε: «Ήθελε να φύγει, είχε αφεθεί, δεν είχε χαρά στη ζωή του, δεν είχε έναν άνθρωπο να λέει τα αστεία του».
Ο Άγγελος Πυριόχος μοιράστηκε όμορφες στιγμές αλλά και φωτογραφίες με τον Πάνο Χατζηκουτσέλη. «Δεν ταιριάζαμε καθόλου. Είχαμε ταιριάξει όμως πάρα πολύ επαγγελματικά. Κόβαμε και ράβαμε. Πιο πολύ γελάγαμε παρά γράφαμε. Ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Αλλά ήταν εξαρτημένο άτομο. Ήταν ικανός να πάει να δουλέψει τσάμπα» ανέφερε ο ηθοποιός και τόνισε πως θα ήθελε να εκδώσει τις ιστορίες που του έχει πει ο Πάνος διότι είναι ανεξάντλητες αλλά και άγνωστες.


 GOOGLE NEW