Δευτέρα, Ιουνίου 8

Χαρίτσης: Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος η καμπάνια για τον τουρισμό



«32 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού Τουρισμού με διαφήμιση γνωστής εταιρείας καλλυντικών», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης κάνοντας λόγο για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από την κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφέρει: "Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες
το "μεγαλειώδες" project του για τον ελληνικό τουρισμό. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και έδωσε με απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία για να μας παρουσιάσει τελικά ως καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το μότο της καμπάνιας της «Marketing Greece», «greek summer is a state of mind», εμφανίζεται ελαφρώς παραλλαγμένο και στο βιβλίο του διαφημιστικού μηνύματος της εταιρίας καλλυντικών ως «summer is a state of mind».
« Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το «επιτελικό κράτος» του που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας».