Σάββατο, Ιουνίου 13

Στο Νοσοκομείο! Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Η πτώση, τα αίματα και ο αφόρητος πόνος! Αποκλειστικό! (EIKONEΣ)

karatzaferis
Μαζι με την αγαπημένη του σύζυγο Βένη Καρατζαφέρη, και τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Βάι Αποστολάτο ο πρ. πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιωργος Καρατζαφέρης απολάβανε το δείπνο τους σε πασίγνωστο κοσμικό στέκι στην Καστέλα του Πειραιά.

gunaikespolitik19
Η Βένη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης
καρατζος
Παντρεμένοι για περισσότερα από 40 χρόνια! . Η κ. Βένη ήταν νικήτρια του διαγωνισμού Μις Ευρώπη το 1970.
101695062_2953551741432297_5904081176266624137_n
O B. Αποστολάτος σε γνωστό κοσμικό στέκι του Πειραιά
Το ζευγάρι και τον γνωστό σεξολόγο συνδέει μια φιλία 40 ετών.
Οι τρεις τους, όπως επιβεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας στο makeleio.gr, τα λένε πολύ συχνά.
Λίγο μετά τις 10 το βράδυ και ενώ το ζευγάρι αποχωρούσε από το εστιατόριο, υπό αδιευκρίνιστους λόγους ο κ. Καρατζαφέρης έχασε της ισορροπία του με αποτέλεσμα να  σωριαστή στο έδαφος.
Η εικόνα του αιμόφυρτου συζύγου της σόκαρε την σιδηρά κυρία της τηλεόρασης του αρτ tv.
Όπως είναι σε θεση να γνωρίζει το makeleio.gr, άμεσα παρενεβη άνδρας της προσωπικής ασφαλείας του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος και τον μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Στενός συνεργάτης του, έλεγε στο makeleio.gr, ότι: «ο κ. Καρατζαφέρης εξαιτίας της έλλειψης φωτισμού στην περιοχή παραπάτησε. Τα τραύματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο φάνηκαν στην αρχή, ενώ μετά από λίγη ώρα νοσηλευόμενός, πήρε εξιτήριο».
Στον κ. Καρατζαφέρη έχει χορηγηθεί αγωγή κατά των πόνων.
Εξαιτίας των εμφανών τραυμάτων του στο πρόσωπο, δεν παρουσίασε την Πέμπτη το μεσημέρι την εκπομπή του «Ελλάδα γεια σου» στην τηλεόραση του αρτ.

 makeleio.gr