Σάββατο, Ιουλίου 4

Η Ελένη και η μαμά της αντικείμενο έρευνας του Forbes και του Χάρβαντ

Η πλέον κερδοφόρα επιχείρηση της μεταπολίτευσης με τον επαγγελματισμό και την εμπιστευτικότητα να είναι τα κατ΄εξοχήν χαρακτηριστικά της
Σ΄αυτό το σημείο και καθώς οι Έλληνες συνεπαρμένοι παρακολουθούν ενεοί τον μεταρρυθμιστικό οργασμό της κυβέρνησης, το Κουρδιστό Πορτοκάλι αποφασίζει να παρέμβει για μία ακόμη φορά στις πολιτικό-οικονομικές εξελίξεις της χώρας υπογραμμίζοντας ως κορυφαία την πρόσκαιρη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση.
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Η Ελένη αποχωρεί για να επιστρέψει σέρνοντας το δικό της διαδικτυακό κανάλι την προετοιμασία του οποίου έχει αναλάβει ήδη ιταλική εταιρία που ειδικεύεται στις digital παραγωγές.
Το κανάλι που θα σύρει η Ελένη θα αφήσει πολύ κόσμο άναυδο και σίγουρα θα είναι η καλύτερη εκδίκηση της διάσημης έως την Κομοτηνή  τηλεπαρουσιάστριας η οποία την τελευταία φορά που αποχώρησε από την ελληνική τηλεόραση ήτο για να κάνει καριέρα στις ΗΠΑ-εάν ενθυμείσθε-αλλά εκεί δέχθηκε σφοδρό πόλεμο από την Ιβάνκα Τραμπ και τις Καρντάσιανς με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον Alpha, ένα κανάλι που ίδρυσε ο διορατικός επιχειρηματίας Κοντομηνάς από τον οποίο απέσπασε 50 εκατ. ευρώ ο πέτσινος γιατρός χωρίς να είναι ξανθιά με στήθος και καμπύλες.
Ο Κοντομηνάς είχε αρπάξει μέσα σε μία νύχτα την Ελένη από τον μερακλή και συγχωρεμένο επιχειρηματία Μίνωα Κυριακού.
Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πανέξυπνο δημιούργημα της μάνας της. Υπάρχουν πολλά τέτοια θανάσιμα δίδυμα μάνας-κόρης στο εγχώριο assμπαριστάν.
H Eλένη όμως και η μαμά της είναι ότι πιο επαγγελματικό έχει αναδείξει η μεταπολίτευση.
Πρόκεται για την πιο κλειστή θανάσιμη μαφία- με την καλή έννοια- μπροστά στην οποία θα τρόμαζε και η ίδια η Γιακούζα αυτοπροσώπως.

Η Ελένη κατάφερε όλες αυτές τις δεκαετίες κάτι πολύ σπουδαίο: Να ασχολούνται μαζί της μόνο οι καγκουροgay (o ήλιος καίει) συντάκτες του τηλεοπτικού και οι χλαπάτσες του κοσμικού. Στην πραγματικότητα η Ελένη και η μαμά της θα έπρεπε να γίνουν αντικείμενο έρευνας του Forbes αλλά και του Χάρβαντ από το οποίο έχουν περάσει αρκετοί πολιτικοί και επιχειρηματίες που έριξαν την χώρα στα βράχια.
Η Ελένη και η μαμά της είναι η πλέον κερδοφόρα επιχείρηση της μεταπολίτευσης με τον επαγγελματισμό και την εμπιστευτικότητα να είναι τα κατ΄εξοχήν χαρακτηριστικά της. Η Ελένη και η μαμά της παρότι ξανθές υπήρξαν πολύ φειδωλές εκεί που έπρεπε. Οι δήθεν χαζές ατάκες της Ελένης ήταν μία πολύ καλά μεθοδευμένη εικόνα την οποία φιλοτέχνησε το σπουδαίο αυτό δίδυμο μάνας-κόρης.
Η σιωπή και η εμπιστευτικότητα ήταν ο άγραφος κανόνας πάνω στον οποίο στηρίχθηκε η επιτυχία της εταιρίας. Η Ελένη με τις υποτιθέμενες χαζές ατάκες που έδιναν τροφή στα αγορίτσια του τηλεοπτικού και κοσμικού ρεπορτάζ ποτέ δεν έβγαλε προς τα έξω προσωπικά μυστικά των ανδρών επιχειρηματιών που γνώρισε- με την καλή έννοια- στη ζωή της.
Η Ελένη “αγόραζε” φτηνά τις προσωπικές εξομολογήσεις τους και πουλούσε ακριβά τη σιωπή της.
Και ποιους δεν γνώρισε αυτό το κορίτσι όλα αυτά τα χρόνια.
Ολη σχεδόν η αφρόκρεμα του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου  εξομολογήθηκε στους τρυφερούς ώμους της με την καλή έννοια.
Η Ελένη είναι ίσως η πλέον κατάλληλη περσόνα για να μιλήσει για την εγχώρια διαπλοκή-χα,χα,χα.
Όμως δεν θα το κάνει ποτέ γιατί η εμπιστευτικότητα δίνει αξία στο brand Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια.
Y.Γ.>Αφήνουμε τώρα χώρο στα βλαμμένα του τηλεοπτικού και κοσμικού ρεπορτάζ να τιτιβίσουν τα καλιαρντά τους.

 https://kourdistoportocali.com/read-this/i-eleni-kai-i-mama-tis-antikeimeno-ereynas-toy-forbes-kai-toy-charvant/