Δευτέρα, Ιουλίου 13

Η Victoria Beckham επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του γιου της Brooklyn με την Nicola Peltz

Η Victoria Beckham επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του γιου της Brooklyn με την Nicola Peltz
Την εκλεκτή της καρδιάς του Nicola Peltz αρραβωνιάστηκε ο γιος της Victoria και του David Beckham, Brooklyn, όπως αποκάλυψε πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στο «The Mirror».

Οι εκπρόσωποι της οικογένειας Beckham αρνήθηκαν να σχολιάσουν αυτήν την είδηση, ωστόσο μια άλλη πηγή από το περιβάλλον τους πρόσθεσε: «Ο David και η Victoria έδωσαν την ευλογία τους σε αυτή τη σχέση. Είναι μια υπέροχη περίοδος για όλη την οικογένεια και μετά από κάποιες δύσκολες σχέσης του, πιστεύουν ότι ο Brooklyn προσγειώθηκε σε αυτό που έψαχνε.»

Την είδηση ωστόσο επιβεβαίωσε η Victoria Beckham δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τα πιο υπέροχα νέα! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που ο  Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύονται! Σας ευχόμαστε αγάπη και μια ζωή γεμάτη ευτυχία. Σας αγαπάμε πολύ και τους δύο!», έγραψε η σχεδιάστρια κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε, η οποία δείχνει το ζευγάρι, μάλλον μετά την πρόταση γάμου, καθώς η Nicola φοράει στο χέρι της ένα πολύ εντυπωσιακό μονόπετρο.

 govastileto.gr