Τρίτη, Αυγούστου 11

Alyssa Milano: «Ο κορωνοϊός δεν είναι φάρσα, νόμιζα ότι πεθαίνω»


Μια συγκλονιστική ανάρτηση σχετικά με τον κορωνοϊό έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Alyssa Milano.
Η 47χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός, σχεδιάστρια ρούχων, συγγραφέας και πρώην τραγουδίστρια μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με την Covid-19, περιγράφοντας

τόσο την ταλαιπωρία της αρρώστιας, όσο και το παράδοξο που της συνέβη, καθώς ενώ είχε διαγνωστεί αρνητική στο τεστ για τον κορωνοϊό, διαγνώστηκε θετική στο τεστ για τα αντισώματα του ιού.


Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της πως ένιωσε σαν να πέθαινε, συγκλονίζοντας με τις λεπτομέρειες για τα συμπτώματα που είχε. Παράλληλα, ανέφερε πως τώρα σκοπεύει να δωρίσει το πλάσμα της με την ελπίδα να σωθούν άνθρωποι που πάσχουν από τον κορωνοϊό, ενώ απηύθυνε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να φορούν τη μάσκα τους, να πλένουν τα χέρια τους και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις, τονίζοντας πως ο κορωνοϊός δεν είναι fake news.
Στην ανάρτησή της δημοσίευσε και μία φωτογραφία της από όταν είχε τα συμπτώματα και άλλη μία από το τεστ που βγήκε θετικό.

Η ανάρτηση «Αρρώστησα για 2 εβδομάδες, δεν ήμουν ποτέ άρρωστη με τέτοιο τρόπο. Πονούσα παντού, είχα απώλεια όσφρησης, ένιωθα σαν ένας ελέφαντας να καθόταν στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν μπορούσα να φάω, έχασα 9 κιλά σε 2 εβδομάδες. Ήμουν μπερδεμένη και είχα συνεχή χαμηλό πυρετό, ενώ οι πονοκέφαλοι ήταν τρομεροί. Βασικά είχα κάθε σύμπτωμα Covid. Έκανα δύο τεστ για κορωνοϊό και ήταν και τα δύο αρνητικά. Επίσης έκανα ένα τεστ covid αντισώματος (το τεστ του τρυπήματος δακτύλων) αφού ένιωθα λίγο καλύτερα. Ήταν αρνητικό.


 
Αφού έζησα τους τελευταίους 4 μήνες με παρατεταμένα συμπτώματα όπως, ίλιγγος, ανωμαλίες στο στομάχι, ακανόνιστες περιόδους, δύσπνοια, μηδενική βραχυπρόθεσμη μνήμη και γενική αδιαθεσία, έκανα ένα ακόμα τεστ αντισωμάτων σε εργαστήριο και βρέθηκα θετική στα αντισώματα του covid. Είχα το Covid-19. Θέλω απλώς να γνωρίζετε ότι το σύστημα δοκιμών μας είναι ελαττωματικό και δεν γνωρίζουμε τους πραγματικούς αριθμούς. Θέλω επίσης να ξέρετε, αυτή η ασθένεια δεν είναι φάρσα. Νόμιζα ότι πέθαινα. Ένιωθα σαν να πεθαίνω. Θα δωρίσω το πλάσμα μου με την ελπίδα ότι θα μπορούσα να σώσω μια ζωή. Παρακαλώ φροντίστε τον εαυτό σας. Πλύνετε τα χέρια σας και φορέστε μάσκα και τηρήστε κοινωνική απόσταση. Δεν θέλω να νιώσει κανένας όπως ένιωσα».
 
 
 naftemporiki.gr/