Δευτέρα, Αυγούστου 3

O Harry επέμενε να φύγουν με τη Meghan από το παλάτι σύμφωνα με τη βιογραφία των Sussexes

O Harry επέμενε να φύγουν με τη Meghan από το παλάτι σύμφωνα με τη βιογραφία των Sussexes
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από τη βιογραφία των Harry και Meghan, «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.
Αυτή τη φορά οι συγγραφείς της αυτοβιογραφίας του ζευγαριού αποκάλυψαν πώς η απόφαση του ζευγαριού να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα
ήταν απόφαση του πρίγκιπα Harry και όχι της Meghan Markle, όπως είχε ακουστεί στην αρχή.
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή τους από τη βρετανική βασιλική οικογένεια στις 8 Ιανουαρίου, τα ταμπλόιντ κατηγόρησαν τη Δούκισσα του Σάσεξ ότι διέλυσε «Fab Four» (το κουαρτέτο που σχημάτιζε με το σύζυγό της και με τους πρίγκιπα William και Kate Middleton). Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη βιογραφία, η Meghan Markle δεν θα έπαιρνε ποτέ την απόφαση να πάρει το Harry μακριά από το παλάτι.

Στο πρώτο απόσπασμα του βιβλίου που παρουσιάστηκε από τους Times αναφέρεται ότι η Meghan Markle είχε διαβεβαιώσει έναν από τους φίλους της ότι ήταν έτοιμη να κάνει ό,τι χρειαστεί, ώστε να μην απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια. «Έδωσα όλη μου τη ζωή για αυτήν την οικογένεια», του είπε. «Αλλά τώρα βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Είναι πολύ λυπηρό».
Στο απόσπασμα καταδεικνύεται επίσης ο ρόλος του πρίγκιπα Harry ως αυτός που προκάλεσε το «Megxit». «Βασικά ήθελε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα», είπε ένας ανώνυμος μάρτυρας στους δύο συγγραφείς του βιβλίου. «Κατά βάθος. πάντα δυσκολευόταν να κινείται σε αυτόν τον χώρο. Έτσι, άνοιξε το δρόμο για την αποχώρησή του».
Την άποψη αυτή που καταγράφεται στο βιβλίο, επιβεβαιώνει και από άλλη πηγή από το περιβάλλον του Harry και της Meghan λέγοντας: «Η Meghan στήριξε την απόφαση του Harry. Τον ρώτησε πολλές φορές αν ήταν σίγουρος ότι ήταν αυτό που ήθελε. Και πάντα ξεκαθάριζε πως θα τον στήριζε όποια κι αν ήταν η απόφασή του».
Για τον λόγο αυτό, ο Harry φέρεται να εξοργίστηκε που όλη αυτή η ιστορία κωδικοποιήθηκε με τη λέξη «Megxit».
 govastileto.gr