Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 9

Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ-- Στόχος είναι να διαλυθεί η Μόρια και όλοι οι τρόφιμοι της να διασκορπιστούν στην ενδοχώρα μέσα στους αστικούς ιστούς.

Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Τα γεγονότα στη Μόρια με τους εμπρησμούς και τις επιθέσεις στα πληρώματα της Πυροσβεστικής είναι η υλοποίηση μιας ασύμμετρης μεγάλης απειλής. Στόχος είναι να διαλυθεί η Μόρια και όλοι οι τρόφιμοι της να διασκορπιστούν στην ενδοχώρα μέσα στους αστικούς ιστούς.
Οι Τουρκικες Υπηρεσίες, η τουρκική μαφία που ελέγχεται από αυτές, οι ΜΚΟ και τα λοιπά δουλεμπορικά κυκλώματα στις δύο όχθες του Αιγαίου είναι εχθροί της Ελλάδας και εχθροί των πραγματικών προσφυγων, που δεν είναι μαντραχαλοι που ήρθαν άνετοι και με ακριβό κινητό από χώρες που δεν έχει πέσει ντουφεκιά, ούτε ηττημένοι τζιχαντιστές, που τώρα ο μπαμπάς τους
ο Ερντογάν, τους προωθεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη με σκοπούς ισλαμικού εποικισμού και αποσταθεροποιησης. Ελάχιστοι ασχολήθηκαν με την τραγωδία των Χριστιανών, την γενοκτονία τους στην Συρία και το Ιράν από τα ψυχοπαιδια των Τούρκων και τα δεινά όσων επέζησαν στα στρατόπεδα, ακόμη και μέσα στις βάρκες, από τους ψευτοπροσφυγες φανατικούς μουσουλμάνους. Ελάχιστοι ασχολήθηκαν με την καθημερινή κακοποίηση γυναικών, παιδιών, ανηλίκων, από ξύλο έως σεξουαλικής μορφής μέσα στις "δομές", προϊόν των "αξιών" αυτής της παγκόσμιας σέχτας βαρβαρότητας και ολοκληρωτισμού, που θέτει τους "άπιστους", γυναίκες, παιδιά, ομοφυλόφιλους, λίγο πιο πάνω από τα ζώα και σε μερικές περιπτώσεις και πιο κάτω.
Η λύση είναι σκληρή αλλά αναγκαία:
1. Ένταση του αγώνα απώθησης των παρανόμων στην γραμμή των συνόρων.
2. Κλεισιμο, απαγόρευση της δράσης τους και οικονομικό έλεγχο δεκαετίας των ΜΚΟ.
3. Κλείσιμο κάθε δομής στα νησιά και σε οποιονδήποτε αστικό ιστό της ενδοχώρας.
4. Απαγόρευση και τιμωρία κάθε συνδρομής σε παράνομους. Είναι υπόθαλψη.
5. Άμεση παύση της σκανδαλώδους παροχής δωρεάν σπιτιών, επιδομάτων και άλλων προνομίων, κατά ρατσιστική διάκριση έναντι των Ελλήνων πολιτών. Δεν μας ενδιαφέρει η πηγή των κονδυλίων. Αποτελούν κράχτη, μαγνήτη ερχομού παράνομων μεταναστών. Ουδείς έχει δικαίωμα επειδή διαθέτει χρήμα, να εποικιζει την χώρα μας.
6. Μεταφορά όλων των παρανόμως εισερχομένων σε αυστηρά φρουρούμενα στρατόπεδα φιλοξενίας σε απομονωμένα ακατοίκητα νησιά υπό την ευθύνη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Στρατιωτικό συσσίτιο και γιατροί.
7. Ταχεία εκκαθάριση των αιτήσεων ασύλου. Όποιος παίρνει άσυλο θα φεύγει από το στρατόπεδο. Όποιος όχι, θα παραμένει υπό κράτηση αορίστως μέχρι την απέλαση του η την οικειοθελή επιστροφή του στην χώρα. Κάνεις δεν θα κόβει βόλτες σε πλατείες και δρόμους.
8. Επανεξέταση σε βάθος δεκαετίας όλων των ελληνοποιησεων και των αδειών παραμονής που έχουν χορηγηθεί.
9. Έλεγχος και κλείσιμο όλων των παρανόμως λειτουργούντων καταστημάτων αλλοδαπών, που είναι κέντρα παράνομων συναλλαγων.
10. Απαγόρευση κτήσης ελληνικής ιθαγένειας σε οποιονδήποτε μπήκε παράνομα.
Σπάστε τον "μαγνήτη" για παρανόμους. Να τρέμουν την Ελλάδα.