Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19

Δεύτερος νεκρός από τον «Ιανό» στην Καρδίτσα


Δεύτερος νεκρός από τον «Ιανό» στην Καρδίτσα

Τη ζωή του έχασε και δεύτερος άνθρωπος από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό», όπως έγινε γνωστό. Πρόκειται για έναν 63χρονο κτηνοτρόφο από το χωριό Μαγουλίτσα, ο οποίος αγνοείτο από χθες το μεσημέρι.

Τελικά βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιο του που τον αναζητούσε επίμονα, στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Νωρίτερα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο χωριό Βασιλί των Σοφάδων που χτυπήθηκε αδυσώπητα από την κακοκαιρία, έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν πρόλαβε να βγει από το σπίτι της, όταν εισέβαλαν ορμητικά νερά από πλημμυρισμένους χειμάρρους και παραποτάμους του Ενιπέα.

Παράλληλα, υπάρχουν φόβοι και για άλλους αγνοούμενους, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για 40χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .