Κυριακή, Οκτωβρίου 11

Δεν κολώνει πουθενά. Απίστευτος τύπος.Τραμπ, ο άνθρωπος με τις χίλιες ζωές είναι ζωντανός στη σκηνή

Ο πιο αδίστακτος Πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει αποφασισμένος να κάνει την super έκπληξη και να κερδίσει εκλογές

Mιλάμε για το φάντασμα του Τραμπ. Ο άνθρωπος με τις χίλιες ζωές, ο πιο αδίστακτος Πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει αποφασισμένος να κάνει την super έκπληξη και να κερδίσει εκλογές που μοιάζουν χαμένες για τον ίδιο. Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος πρόσφατα νοσηλεύτηκε μετά τη λοίμωξή του από κορονοϊό, θα πραγματοποιήσει δύο επιπλέον προεκλογικές συγκεντρώσεις την προσεχή εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο Τραμπ θα μιλήσει κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων στο Τζόουνσταουν, στην Πενσυλβάνια και στο Ντι Μόιν, στην Άιοβα την Τετάρτη, αναφέρει η προεκλογική του ομάδα σε ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 την περασμένη εβδομάδα, θα μιλήσει απόψε σε εκατοντάδες οπαδούς του στον Λευκό Οίκο, με την ελπίδα να επανεκκινήσει την εκστρατεία του, η οποία αναστατώθηκε από την είδηση της λοίμωξής του. Δεν κολώνει πουθενά. Απίστευτος τύπος.


 https://kourdistoportocali.com/news-desk/tramp-o-anthropos-me-tis-chilies-zoes-einai-zontanos-sti-skini/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .