Τρίτη, Νοεμβρίου 24

Έγκλημα στις Σπέτσες ΝΕΑΡΟΣ 22 ΕΤΩΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΙΤΙΑ - ΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΕΜΠ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

Ένα έγκλημα με πολλά αναπάντητα -έως τώρα- ερωτήματα έχει αναλάβει να εξιχνιάσει η Ελληνική Αστυνομία για να λύσει το κουβάρι της στυγνής δολοφονίας ενός 26χρονου νέου από τις Σπέτσες από τον 22χρονο φίλο του. Ο τελευταίος βρέθηκε στο νησί μαζί με την οικογένειά του λόγω της καραντίνας με σκοπό να περάσουν τις μέρες του lockdown μακριά από την πρωτεύουσα. Άλλωστε ο πατέρας του ως καθηγητής του ΕΜΠ πραγματοποιεί μαθήματα μέσω διαδικτύου επομένως όλη η οικογένεια θα περνούσε καλύτερα τις μέρες αυτές στο νησί.

Το περασμένο Σάββατο οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού έπαθαν σοκ όταν έμαθαν -αρχικά από στόμα σε στόμα- ότι ο γιος του καθηγητή δολοφόνησε με μαχαίρι τον 26χρονο φίλο του, έπειτα από καβγά που είχαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο νέοι συναντήθηκαν για τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο σε ένα απόμακρο σημείο σχετικά κοντά στο σπίτι του δράστη. Λογομάχησαν και στη συνέχεια, για κάποιον λόγο που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός, ο δράστης τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε μαζί του και όπλο.

Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει με τη μηχανή του, ωστόσο, λόγω της αιμορραγίας, δεν τα κατάφερε και η σορός του βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από μία παρέα νεαρών ατόμων που τον εντόπισαν πεσμένο στο έδαφος. Αρχικά νόμισαν ότι πρόκειται για τροχαίο ατύχημα και κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο, στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος φάνηκε ότι είχε τραυματιστεί από μαχαίρι. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού, όπου δυστυχώς εξέπνευσε.

Το γεγονός ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία και όχι για θανατηφόρο τροχαίο προέκυψε έπειτα από τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, όπου ο ιατροδικαστής ανακάλυψε το μοιραίο πλήγμα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του θύματος.

Η έρευνα και η προανάκριση της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα του Πειραιά.https://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .