Σάββατο, Νοεμβρίου 28

ΑΑΔΕ, ΔΕΗ, εισπρακτικές... ΤΩΡΑ τα κοράκια ξεσκίζουν τις σάρκες της κοινωνίας

Πρωϊνος Χαφιες
Έχουνε ξεσκίσει μαθαίνω η ΑΑΔΕ, η ΔΕΗ, οι εισπρακτικές να παρενοχλούν και να στέλνουν ειδοποιήσεις για παρελθόντα χρέη σε πολίτες που έχουν διαλυθεί ολοκληρωτικά από την παύση της οικονομίας. Καταλάβατε τώρα αυτό που... φωνάζω από την αρχή; Ότι το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι να παριστάνει ότι δεν έχει κλείσει τελείως η οικονομία μόνο και μόνο για να μην υποχρεωθεί να αποζημιώσει ως οφείλει τους πολίτες και για να επιτρέπει στα κοράκια να ξεσκίζουν τις σάρκες της κοινωνίας;


Και βέβαια αυτά τα κάνουν γιατί οι ίδιοι οι πολίτες έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, κάθε ικμάδα κοινωνικότητας και αλληλεγγύης και έχουν μετατραπεί σε μια μάζα παραδομενους παρτκηδες. Και μη μου πείτε πάλι ότι υπερβάλλω, όταν διαβάζω για 50 ραγιάδες που είδαν μπροστά στα μάτια τους ένα μπάτσο να γράφει πρόστιμο σε έναν γέρο, ίσο με τη σύνταξη του , δολοφονώντας των εν ψυχρώ, και δεν φρόντισαν ο ίδιος ο μπάτσος να βγει σε σύνταξη (αναπηρική;), τότε δεν μιλάμε για παρατηρητές ούτε για αθώους περαστικούς, μιλάμε για συνενόχους στο έγκλημα! 

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/11/blog-post_983.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .