Παρασκευή, Νοεμβρίου 27

ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ – ΤΟΝ “ΣΤΡΙΜΩΞΕ” ΑΓΡΙΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΑΘΕ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

11111

Πενήντα  τοις εκατο (50%) ειναι το ποσοστό αυτών μαζι με τους δεν απαντώ  που αρνούνται να εμβολιαστούν σύμφωνα με μέτρηση της Metron Analysis και υπάρχει έντονη ανησυχία γιατί θεωρούν μεγάλο αυτο το ποσοστό..Και βέβαια ξέρουμε οτι οταν μας παρουσιάζουν ποσοστά παίζουν με αυτα και μπορεί να ειναι ακόμη μεγαλύτερο

Παρά τα 40 και πλέον εκατομμύρια που πλήρωσαν στα ΜΜΕ για να τρελαθούμε από τον φόβο, παρα τα Αστυνομικά μέτρα και τα υψηλά κρούσματα που παρουσιάζουν και παρα οτι γράφουν τους

θανάτους ως covid χωρις καμιά πιστοποίηση γιατι εχουν απαγορευση και τις νεκροψίες βλέπουν οτι ο λαός δεν πείθεται για τον εμβολιασμό του..

βλέπουν οτι οι Νόμοι τους για Υποχρεωτικό εμβολιασμό με ποινές απο 2 χρόνια Φυλάκιση εως 10 δεν πιάνουν τόπο.. Βλέπουν οτι τα μητρώα εμβολιασμένων και οι απειλές θα ζήσετε στα ΒΟΥΝΑ οσοι δεν εμβολιαστούν δεν περνάνε.
Ο Υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας κατέβασε τα ακουστικά και αποχώρησε απο τηλεοπτική εκπομπή (σε live σύνδεση) γιατί η Nτορα Kουτροκόη Δημοσιογράφος στο  ΟΡΕΝ τον ρώτησε για αυτο το ποσοστό του 51% και του είπε οτι το εμβόλιο της γρίπης είναι δοκιμασμένο χρόνια σε αντίθεση με το εμβόλιο covid 19!!
Aντι να απαντήσει πειστικά απέδειξε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και το ΕΣΚΑΣΕ!!

Δείτε το VIDEO..

ΕΔΩ Η ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

 

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%94%ce%95%ce%99%ce%9b%ce%9f%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%94%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%a4%ce%99-%ce%95%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%95-%ce%9f-%ce%9a%ce%99/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .