Δευτέρα, Νοεμβρίου 30

Νότης Σφακιανάκης: Μήνυμα Κασιδιάρη από την φυλακή υπέρ του τραγουδιστή «Η προστασία προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για βιαστές, παιδεραστές και αλλοδαπούς»

Ο φυλακισμένος για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, πήρε θέση για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη. Το καταδικασμένο διευθυντικό μέλος της ΧΑ έκανε tweet υποστήριξης του τραγουδιστή.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (29/11) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν σε μπλόκο της αστυνομίας βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα όπλο - η άδεια του οποίου είχε λήξει- και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ο Νότης Σφακιανάκης το πρωί οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Με αφορμή τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη -ο οποίος με δηλώσεις του είχε ταχθεί πολλές φορές υπέρ της Χρυσής Αυγής- ο φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης ενημέρωσε τον λογαριασμό του στο Twitter δείχνοντας την υποστήριξη του στον τραγουδιστή.

«Τελικά η προστασία προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για βιαστές, παιδεραστές και αλλοδαπούς», αναφέρει το tweet του Ηλία Κασιδιάρη με το hashtag «Σφακιανάκης».

Τελικά η προστασία προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για βιαστές, παιδεραστές και αλλοδαπούς #Σφακιανακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .