Τρίτη, Νοεμβρίου 3

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Ζηλεύουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι εμένα»

georgina-2

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ σε συνέντευξη της τόνισε ότι πολλοί ζηλεύουν τόσο την ίδια, όσο και τον Πορτογάλο «σταρ».

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε για όλους και για όλα στο «Mujer Hoy», όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι εισπράττει πολλά μηνύματα ζηλοφθονίας από τον κόσμο.

Επίσης, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, λέγοντας ότι: «Όταν ήμουν μικρή ήμουν ένα ασχημόπαπο που μετατράπηκε σε κύκνο. Όταν γεννήθηκα δεν θα έλεγε κανείς πως ήμουν όμορφη. Πάντα μου έλεγαν να αγαπώ τον εαυτό μου με τις ατέλειες του. Έτσι ακριβώς όπως είμαι. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος!».

georgina-3 georgina-5 georgina-4 georgina-2 georgina-1

«Οι άνθρωποι ζηλεύουν τον Κριστιάνο και εμένα. Ο φθόνος είναι ένα συναίσθημα που κατασπαράζει την ψυχή, δεν τους κανει να εξελίσσονται και γεμίζουν με μίσος και δυσαρέσκεια. Φαίνεται πως αρέσκονται σε άτομα που γεννήθηκαν πλούσιοι και όχι αυτοδημιούργητοι, ξεκινώντας από το ίδιο σημείο με τους περισσότερους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.


makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .