Δευτέρα, Νοεμβρίου 23

ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΥΛΗ! Παιδάκια έπαιζαν μπάλα και οδηγήθηκαν στο τμήμα για συνωστισμό μετά από καταγγελία – Τους πήραν κινητά και τους μπουντρούμιασαν

f31dcf256e9c25292fb430a389d4d6db_XL

Έπειτα από καταγγελία κάτοικου του Παρορίου, αστυνομικοί του ΑΤ Σπάρτης εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής 22/11μερικά παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών που έπαιζαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού.

Οι αστυνομικοί εφόσον είχαν στα χέρια τους καταγγελία για συνωστισμό, οδήγησαν τους ανήλικους νεαρούς με τα ποδήλατά τους από το Παρόρι στο Α.Τ. Σπάρτης, όπου και ειδοποιήθηκαν

οι γονείς.

Γονείς των παιδιών αναφέρουν στο «ΛΤ», πως τα παιδιά οδηγήθηκαν στο τμήμα όπου καταγράφηκαν τα στοιχεία τους ενώ οι κηδεμόνες τους υπέγραψαν για να τα πάρουν σπίτι. Τονίζουν δε πως τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης. Για το περιστατικό θα ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

πηγή: lakonikos.gr

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .