Δευτέρα, Νοεμβρίου 30

British Airways: Αεροσυνοδός-call girl στους κόλπους της εταιρείας

aerodynodos

Φωτογραφίζεται εν ώρα δουλειάς και δημοσιεύει τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Facebook - Σε εξέλιξη έρευνα της εταιρείας για τον εντοπισμό της «AirHostess71», όπως είναι το ψευδώνυμό της στα social media

Κάτι σαν «ΕΔΕ» (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) διεξάγεται στους κόλπους της British Airways, αφ' ότου στην αντίληψη των υπευθύνων υπέπεσε η περίπτωση της «AirHostess71» η οποία φέρεται να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες επί πληρωμή σε επιβάτες, ακόμη και εν πτήσει.

Η «AirHostess71», όπως είναι το ψευδώνυμό της στο Facebook, διαφημίζει τα προσόντα της με την δέουσα πειστικότητα και αληθοφάνεια, δημοσιεύοντας αρκούντως υπαινικτικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, νωχελικά απλωμένα σε αεροπορικά καθίσματα, ενώ σε κάποια από τις πιο τολμηρές πόζες της, σηκώνει τη φούστα της στολής για τα αποκαλυπτήρια των οπισθίων της.

Φυσικά το ενδεχόμενο να πρόκειται για φάρσα παραμένει ανοιχτό, καλού κακού όμως η διοίκηση της British Airways διέταξε εσωτερική έρευνα για τον εντοπισμό της αεροσυνοδού-κολ γκερλ. Η προστασία της υπόληψης και της αμέμπτου ηθικής του εθνικού μεταφορέα της Βρετανίας επιβάλει την άμεση διενέργεια της σχετικής εξέτασης.
Hostess_01

Πάντως, οι αγγελίες τις οποίες έχει αναρτήσει η «AirHostess71» είναι αναλυτικές και, ως τέτοιες, αληθοφανείς. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι χρεώνει 50 λίρες το ραντεβού, με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις αναλόγως της επιπλέον ειδικής φροντίδας που ενδέχεται να απαιτήσει ο επιβάτης/πελάτης.

Αντί 25 λιρών, η «AirHostess71» διαθέτει προς πώληση τα εσώρουχά της, αλλά χωρίς να διευκρινίζει εάν αυτά είναι χρησιμοποιημένα ή όχι. Όσο για τις εν πτήσει υπηρεσίες, η kinky αεροσυνοδός αναφέρει: «Εάν έχεις ανάγκη από 'ψυχαγωγία ακατάλληλη δι' ανηλίκους' εν ώρα πτήσης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μου δώσεις ένα χρηματικό ποσόν. Θα βιώσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όπως εσύ την προτιμάς».
Hostess_02

Η «AirHostess71» ισχυρίζεται ότι είναι μέλος πληρώματος ιπταμένων με βάση το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, ενώ επικαλείται μαρτυρίες συναδέλφων της ότι οι έξτρα υπηρεσίες που προσφέρει είναι 100% αληθινές.

Όπως εντελώς αληθινή είναι η διαπίστωση ότι η φαντασίωση του ιπτάμενου σεξ, με αεροσυνοδούς έτοιμες για όλα, είναι μία από τις πλέον διαδεδομένες. Ο φετιχισμός της στολής πυροδοτεί τη διέγερση -και όχι μόνο σε όσους έχουν φετιχιστικές τάσεις. Στο κάτω κάτω, όπως θα έλεγε και μια ξανθιά πληθωρική celebrity της προ 20ετιας ελληνικής τρας-TV, «τι πτήση, τι στύση». Αν δεν υπάρχει η «AirHostess71», ίσως θα έπρεπε να εφευρεθεί.
Hostess_03

https://www.protothema.gr/world/article/1070015/british-airways-aerosunodos-call-girl-stous-kolpous-tis-etairias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .