Πέμπτη, Νοεμβρίου 5

Λάθρο έστησαν ενέδρα στον συνεργάτη του makeleio.gr στον Έβρο. Άρπαξε φτυάρι και τους ακινητοποίησε. “Είχαν άγνωστες προθέσεις, τα λαθροπιθήκια” (ΒΙΝΤΕΟ)

lathro- evros

Επίθεση από λαθρομετανάστες στην ακριτική περιοχή του Έβρου, δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο συνεργάτης του makeleio.gr, την περιοχή του ποταμιού, Κώστας Θεοχαρόπουλος.

Σύμφωνα με όσα μας  περιέγραψε, πιθανότατα Τουρκογενείς παράνομα εισελθόντες επί ελληνικού εδάφους, του είχαν στήσει καρτέρι και τον περίμεναν έξω από το σπίτι του με άγνωστες προθέσεις. Ο κ.Θεοχαρόπουλος, άρπαξε ένα φτυάρι για να προστατέψει τον εαυτό του, ακινητοποιώντας τους δράστες.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία ώστε να σπεύσει στο σημείο και να προσαγάγει τους άγνωστους επιδρομείς.

Δείτε βίντεο από το σημείο.


https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9b%ce%ac%ce%b8%cf%81%ce%bf-%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%cf%84%ce%b7-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .