Δευτέρα, Νοεμβρίου 23

Σκλαβενίτης: Η μεγάλη αλλαγή από σήμερα στο sklavenitis.gr

   

Ο Σκαβενίτης πέρασε μετά από πολλά χρόνια στο ηλεκτρονικό κομμάτι, μέσα στο lockdown, καθώς άνοιξε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Η σελίδα sklavenitis.gr για πολλά χρόνια ήταν «υπό κατασκευή» και από σήμερα έδωσε την θέση της στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας Σκλαβενίτης. Υπενθυμίζεται ότι από το πρώτο lockdown εξαιτίας του κορονοϊού η Σκλαβενίτης είχε συνεργαστεί με την e-food για την διανομή ενός μεγάλου αριθμού προϊόντων της ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί και η εξαγορά των caremarket που από σήμερα έχουν αναστείλει την λειτουργία τους διοχετεύοντας τους χρήστες στην σελίδα του eMarket της

Σκλαβενίτης.

Το Caremarket δίνει τη θέση του στο eMarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ!

«Εάν είστε εγγεγραμμένος Πελάτης δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό, αλλά θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση παράδοσης. Το Ιστορικό Παραγγελιών σας θα ανακτηθεί εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο δεν θα παραμείνουν αποθηκευμένα τα είδη που είχατε επιλέξει ως Αγαπημένα», αναφέρεται.

Σε αντίθεση με άλλες αλυσίδες δεν υπάρχει χαμηλότερο κόστος παραγγελίας. Στις αγορές άνω των 30 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν ενώ στις χαμηλότερης αξίας υπάρχει χρέωση 2 έως 6 ευρώ η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης. Στην παραγγελία του κάθε καταναλωτή εμφανίζεται το ακριβές ποσό της χρέωσης.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και διαρκών αγαθών.

Διαθέτει 427 Καταστήματα και 6 Κέντρα Διανομής στην Ελλάδα, εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 340.000 Πελάτες καθημερινά, απασχολεί 27.100 Εργαζομένους και συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 Προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ιστορία της ξεκινάει το 1954 από τα Πετράλωνα, όταν τα αδέλφια Σπύρος και Γιάννης Σκλαβενίτης και ο φίλος τους Μιλτιάδης Παπαδόπουλος ιδρύουν μία εταιρεία, η οποία έχει ως δραστηριότητα τη χονδρική πώληση τροφίμων σε παντοπωλεία, τη συσκευασία και τη διάθεση μπαχαρικών σε καρτέλες.

Το 1967, βασιζόμενοι σε ένα νέο μέσο επικοινωνίας για την εποχή, το τηλέφωνο, δημιούργησαν την ΤΗΛΕΞΥΠ, την πρώτη εταιρεία τηλεφωνικών παραγγελιών στην Ελλάδα και το 1971 ίδρυσαν το 1ο Supermarket της Επιχείρησης, στη Λεωφόρο Κηφισού 80 στο Περιστέρι.

Ο Όμιλος διαθέτει 497 Καταστήματα (466 λιανικής και 13 χονδρικής στην Ελλάδα και 18 λιανικής στην Κύπρο), εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 500.000 Πελάτες καθημερινά και απασχολεί 30.000 Εργαζομένους. Ο κύκλος εργασιών του, το 2019, ανήλθε στα 3,28 δισ. ευρώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .