Τρίτη, Νοεμβρίου 24

Ιερώνυμος – θεραπεία: Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος, τι γράφει στο Twitter

 Ιερώνυμος - θεραπεία: Εξοργισμένος για την ειδική θεραπεία που ακολουθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος

Ιερώνυμος – θεραπεία: Αιχμές για την ειδική θεραπεία που ακολουθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, άφησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίο προχώρησε σε μια ανάρτηση “φωτιά” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, η οποία αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις. Χωρίς να κατονομάζει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολίασε σκωπτικά το γεγονός ότι ο ένας άνθρωπος της ηλικίας του ακολουθεί ειδική θεραπεία, αντιπαραβάλλοντας πως την ίδια στιγμή χάνονται νέα παιδιά από τον κορονοϊό.

Μάλιστα κάποιος από τους χρήστες του Twitter τον ρώτησε αν αναφέρεται στον Αρχιεπίσκοπο με τον Πάνο Καμμένο να το επιβεβαιώνει έμμεσα απαντώντας πως “οι Ηγέτες σε τέτοιες στιγμές δίνουν το παράδειγμα…”.

Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter συγκρίνοντας τη δυνατότητα που έχει ο Αρχιεπίσκοπος με τους αδικοχαμένους από τον κορονοϊό νέους:

“Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών … ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ”.

Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών ... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ
 


 

Η θεραπεία που ακολουθεί ο Ιερώνυμος

Για την ειδική θεραπεία που ακολουθεί ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε νωρίτερα στον ρ/σ “ΘΕΜΑ 104,6”, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ρ/σ “ΘΕΜΑ 104,6”, αποκαλύπτοντας πως είναι η ίδια με αυτή που ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Παγώνη τόνισε ότι είναι αισιόδοξα τα νέα για τη θεραπεία και χαρακτήρισε σημαντική την εξέλιξη της έρευνας για τα μονοκλωνικά αντισώματα. Είναι μάλιστα, αυτό που χορηγήθηκε και στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε, ενώ επιβεβαίωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι τέτοια θεραπεία δόθηκε και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

https://www.alphafreepress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .