Πέμπτη, Δεκεμβρίου 10

ΟΙ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ , ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19


Δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη αντίφαση με τους κανόνες, τους κανονισμούς, τους νόμους και την απλή έλλειψη κοινής λογικής από ό, τι βλέπουμε αυτήν τη στιγμή στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, με τις κλειδαριές Covid, τις εντολές μάσκας, την κοινωνική αποστασιοποίηση και την έντονη ώθηση για ένα εμβόλιο. Είναι όλα μια τυχαία, νοσταλγία του μυαλού, έλεγχος-παραβίαση, παράλογες αντιφάσεις που πετούν στο πρόσωπο της διάνοιας, της ασφάλειας και της υγείας, αλλά ποτέ δεν τους πειράζει όλα αυτά. Εδώ πηγαίνουμε, αποκαλύπτοντας ξανά την ηλιθιότητα.

Ας αρχίσουμε με τις ανοησίες:

1. Προσοχή αγοραστές: Δεν μπορείτε να φέρετε τη δική σας τσάντα σε ορισμένα μανάβικα και οι υπάλληλοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να χρησιμοποιούν γάντια για να αγγίξουν τα χρήματα μετρητών που χρησιμοποιείτε, αλλά οι υπάλληλοι αγγίζουν κάθε προϊόν με τα γυμνά χέρια τους πριν το χειριστείτε για να το βάλετε στο καλάθι σας, δεν έχει σημασία αν φταρνίζατε ή βήχατε στα χέρια σας ή τα αντικείμενα.


2. Προσοχή γονείς: Όλοι οι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο πρέπει να έχουν όλο το υλικό της τάξης τους και δεν μπορούν να τολμήσουν να μοιραστούν κάτι με άλλους μαθητές, όλοι αγγίζουν τον ίδιο εξοπλισμό, σετ ταλάντευσης, μπάλες, σχοινιά, κ.λπ.

3. Προσοχή υποχονδριακοί: Σχεδόν κάθε μάσκα Covid που φοριέται από τους πολίτες κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» έχει τρύπες μεγέθους 3 έως 5 μικρομέτρων, όπου ο ιός Covid έχει μέγεθος μικρότερο από 2 μικρόμετρα, που είναι σαν να ρίχνεις μια μπάλα τένις μέσω στεφάνης μπάσκετ. Μπορείτε να μουρμουρίσετε «άχρηστο» πίσω από τη μάσκα σας χωρίς βήχα; Μην το αγγίζετε! Θα το μολύνετε αμέσως.

4. Προσοχή σε όλους τους φανατικούς του εμβολίου: Οι άνθρωποι σπεύδουν να πάρουν εμβόλιο γρίπης, μόνο για να καταλήξουν να πάρουν την ίδια τη γρίπη ή να τραυματιστούν από την ένεση ή να επιδεινωθεί η κατάσταση με το χειρότερο κρούσμα της γρίπης τον επόμενο χρόνο λόγω της γρίπης. Τώρα είναι σχεδόν όλοι στην ουρά για να πάρουν ένα εμβόλιο Covid, το οποίο διοχετεύεται στην αγορά, χωρίς δοκιμή για ασφάλεια ή αποτελεσματικότητα, που περιέχει ανθρώπινα κύτταρα αμβλώσεων και στελέχη του Covid που μεταμορφώνονται καθώς διαβάζετε, καθιστώντας το εμβόλιο άχρηστο και επικίνδυνο για εκκίνηση. Τα εμβόλια είναι η πιο επικίνδυνη μορφή φαρμάκου, αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι 100% «ασφαλείς και αποτελεσματικοί», επειδή όλα τα μέσα και το CDC συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται, ξανά και ξανά.

5. Η επιχείρηση είναι μόνο για μεγάλες εταιρείες: Όλα τα μεγάλα εταιρικά καταστήματα είναι ανοιχτά, ανεξάρτητα από το πόσο γεμάτο είναι το παρκινγκ και το κατάστημα, αλλά κανένα μεσαίου μεγέθους ή μικρή επιχείρηση δεν μπορεί να ανοίξει για εσωτερική εργασία, ακόμα κι αν όλοι είχαν διασκορπιστεί 6 μέτρα με πλαστικά εμπόδια.

6. Υπερθέρμανση απολύμανσης: Ο καθένας υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί προϊόντα απολύμανσης χεριών και λευκαντικά για να τρίβει, να καθαρίζει και να ψεκάζει σε όλο το περιβάλλον τους, και μόνοι τους όλη την ημέρα, αλλά το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται κάποια κακά βακτήρια για να δημιουργήσει ανοσία, έτσι αυτοί οι ανόητοι το δικό του ανοσοποιητικό σύστημα το εξολοθρεύουν με παρανοϊκή μικροβιοφοβία και υπερδοσολογούν τον εαυτό τους με χημικά και βακτήρια από τα καθαριστικά που καταστρέφουν.

7. Το ύψος της ηλιθιότητας: Οι άνθρωποι κυριολεκτικά οδηγούν στα αυτοκίνητά τους με Covid μάσκες και τρέχουν μόνοι έξω με μια μάσκα, αλλά παραγγέλνουν την παραλαβή και την παράδοση φαγητού όλη την ώρα που μόλις αγγίχτηκε από άτομα που δεν γνωρίζουν καν από άτομα που δεν γνωρίζουν, δεν μπορούν να δουν και που θα μπορούσαν να έχουν αρρωστήσει με τον Covid κατά την προετοιμασία αυτού ακριβώς του φαγητού.

8. Μάσκες που σας κάνουν να αρρωστήσετε: Οι άνθρωποι φορούν μάσκες όλη την ημέρα για λόγους ασφάλειας και υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά οι ίδιες οι μάσκες αναπαράγουν βακτήρια, περιορίζουν την παροχή οξυγόνου και το 71% των ατόμων που κολλούν Covid φορούσαν μάσκες. Ωχ. Μέσα στη φλεγόμενη φωτιά πηγαίνει αυτός ο ισχυρισμός, μαζί με τη θεωρία της ανοσίας των κοπαδιών.

https://thefederalist.com/2020/10/12/cdc-study-finds-overwhelming-majority-of-people-getting-coronavirus-wore-masks/

9. Τα γάντια εξαπλώνουν μικρόβια: Οι άνθρωποι φορούν γάντια για να προσπαθήσουν να είναι ασφαλείς, αλλά στη συνέχεια μολύνουν τα γάντια και συνεχίζουν να αγγίζουν πράγματα, διαδίδοντας τα μικρόβια, τα βακτήρια και τους ιούς ακόμη περισσότερο, καθώς αφαιρούν τα γάντια από λάθος, προκαλώντας περισσότερη διασταυρούμενη μόλυνση.

10. Ράλλυ εναντίον ταραχών: Είστε απρόσεκτοι, φασιστικός «ηλίθιοι» που εξαπλώνετε την ασθένεια εάν πάτε σε ένα ράλι του Τραμπ χωρίς μάσκα, ενεργείτε απόλυτα ειρηνικά και αρνείστε
την κοινωνική απόσταση, αλλά είστε αξιέπαινοι πολεμιστές κοινωνικής δικαιοσύνης που ασκείτε τα συνταγματικά σας δικαιώματα εάν ανήκετε στην Antifa ή στο Black Lives Matter και στέκεστε δίπλα-δίπλα στους δρόμους των μετροπόλεων, ουρλιάζοντας, χωρίς μάσκες, ενώ λεηλατείτε, καίτε και χτυπάτε αθώους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τους.

https://www.naturalnews.com/2020-12-06-joe-biden-wants-national-mask-mandate.html

Μην παραδώσετε συνταγματικά δικαιώματα ή δεν θα τα έχετε ποτέ ξανά

Πόσο έλεγχο είστε διατεθειμένοι να δώσετε στην κυβέρνηση, γιατί να θυμάστε, όποια δικαιώματα και αν παραδώσετε δεν θα σας επιστραφούν ποτέ. Έτσι οι αδίστακτες κυβερνήσεις γίνονται τόσο ισχυρές. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και τη φυσική ιατρική και ετοιμαστείτε να παλέψετε για τα συνταγματικά σας δικαιώματα.




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/10-covid-19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .