Παρασκευή, Δεκεμβρίου 4

Ο ΛΑΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΟΚΑ 100.000 ΕΥΡΩ. «Προέβη σε σχολιασμό δικαστικής απόφασης, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο».

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΑΖΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΖΙΜΠΕΡ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ; 

 Εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή: Ανεξαρτητοποιείται ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός  | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, κατέθεσε, μέσω του δικηγόρου του, Κώστα Πλεύρη αγωγή σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο Γιάννης Λαγός ζητάει ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ποσό των 100.000 ευρώ.

Ο λόγος της αγωγής εδράζεται σε δήλωση που έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την ημέρα έκδοσης της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή.

Με την αγωγή, την οποία κατέθεσε ο δικηγόρος του Κώστας Πλεύρης, ο κ.Λαγός ζητά το ποσό των 100.000 ευρώ νομιμότοκα επειδή  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσέβαλε, μεταξύ άλλων, το τεκμήριο της αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του και «με την απαράδεκτη στάση της και τις ακόμα πιο απαράδεκτες δηλώσεις της επηρέασε το Εφετείο» στο οποίο θα εκδικαστεί η έφεσή του.

«Προκαλεί, δε, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μια πρώην δικαστικός προέβη σε αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις αλλά και στον σχολιασμό δικαστικής απόφασης, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο», υποστηρίζεται μεταξύ άλλων στην αγωγή.

Επιπλέον, αναφέρει πως η δήλωση της κυρίας Σακελλαρόπουλου τον θίγει διότι τον χαρακτηρίζει «αντιδημοκράτη».

 

 

 

 Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αγωγής:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .