Σάββατο, Δεκεμβρίου 12

Ζητείται εσαγγελέας... (1) Σπάνιο είδος... λέμε εμείς...

Όθων Κουμαρέλλας

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ *

του Ιωάννη Πάλμου - ιατρού
Το να κάνουν γιατροί αγώνα εναντίον της χρήσης μονοκλωνικών αντισωμάτων με το αιτιολογικό ότι είναι πολύ ακριβά όταν κοστίζει η μονάδα 1.000 ευρώ και με 30.000 μονάδες δηλαδή 30.000.000 ευρώ γινόμαστε άρχοντες, τη στιγμή που έχουν παραγγελθεί 25.000.000 δόσεις εμβολίου που κοστίζουν 600.000.000 και που είναι ζήτημα αν θα χρειαστούν τα μισά, δηλαδή εμβόλια κόστους 300.000.000 ευρώ θα πάνε χαμένα, δεν είναι μόνο απαράδεκτη ιατρική λογική (αν υποθέσουμε ότι...

αυτοί οι τύποι έχουν και λογική εκτός από συμφέροντα που εξυπηρετούν) δεν αποδεικνύει επίσης πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι η υγεία και πως όταν λένε "πρώτα η υγεία και μετά η οικονομία" εννοούν απλά "πρώτα η δική μας κονόμα κι οι άλλοι να κόψουν το σβέρκο τους!", αλλά επίσης αποτελεί κι ένα τεράστιο υγειονομικό (πέραν του οικονομικού σκέλους του) σκάνδαλο διότι η άρνησή τους όντως στοιχίζει ανθρώπινες ζωές, οπότε κάποιος εισαγγελέας θα πρέπει να ασχοληθεί μ' αυτούς!
Να μας εξηγήσουν τον τρόπο σκέψης τους ρε αδερφέ, να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς...
* Ο τίτλος του σχολίου δικός μου

 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/12/1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .