Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΠΩΛΕΙΑ 300.000.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ 100.000.000 ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑ!

ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Ο Munir Akram , Πρόεδρος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου του ΟΗΕ, δήλωσε ότι η πανδημία COVID-19 προκάλεσε κρίσεις υγείας, οικονομική και πάνω απ ‘όλα ανθρωπιστική κρίση, με τα κρούσματα από μόλυνση ν΄ανέρχονται στα 65 εκατομμύρια και 1,5 εκατομμύρια θανάτους.

Οι οικονομικές στατιστικές είναι εξίσου καταστροφικές, με παγκόσμια συρρίκνωση της τάξης του 5%, πέντε χώρες έχουν αθετήσει τις απαιτήσεις του χρέους, 20 αντιμετωπίζουν σοβαρή επισιτιστική ανασφάλεια, 300 εκατομμύρια θέσεις εργασίας χάθηκαν και 100 εκατομμύρια

άνθρωποι εξωθήθηκαν πίσω στην ακραία φτώχεια.

«Η απάντηση του κόσμου πρέπει να είναι εξίσου τολμηρή», είπε, τονίζοντας ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να διασφαλίσει ότι ένα εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο σε όλους παντού, πλούσιοι ή φτωχοί, σε δίκαιη βάση, με δεδομένη προτεραιότητα σ’εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, τους άρρωστους και τους ασθενείς, γυναίκες και παιδιά.

dimpenews.com

 makeleio.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .