Πέμπτη, Ιουλίου 22

7 Ιουνίου 2012-----Αντώνης Σαμαράς: Θα φάω σίδερα για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα ...και ήρθαν εκατομμύρια ξυπόλυτοι επενδυτές...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ...

«Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν διακυβεύεται μόνον η παραμονή της χώρας στο ευρώ», επανέλαβε από την Κατερίνη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς προσθέτοντας ότι «το διακύβευμα δεν είναι μόνον ευρώ ή δραχμή, αλλά και ευρύτερα η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ, αν κάποιος επιλέξει τη σύγκρουση μαζί της».
«Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν διακυβεύεται μόνον η παραμονή της χώρας στο ευρώ», επανέλαβε από την Κατερίνη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς προσθέτοντας ότι «το διακύβευμα δεν είναι μόνον ευρώ ή δραχμή, αλλά και ευρύτερα η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ, αν κάποιος επιλέξει τη σύγκρουση μαζί της». Μιλώντας σε εκπροσώπους τοπικών φορέων στο Επιμελητήριο Πιερίας ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλαίσιο περιοδείας του,  στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας επεσήμανε την ανάγκη «ο καθένας να σκεφθεί πολύ καλά τους ευρύτερους κινδύνους που υπάρχουν στην περίπτωση της ρήξης, διότι πλέον η Ελλάδα δεν χρωστάει σε ιδιώτες, αλλά σε κυβερνήσεις άλλων χωρών, στους φορολογούμενούς τους». 


«Αν συνεχίσεις να παίρνεις από αυτούς που δεν έχουν πλέον, τότε το σύστημα θα κλατάρει», σημείωσε και μίλησε για ευαισθησία απέναντι στους χαμηλοσυνταξιούχους, τους χαμηλόμισθους, τους ανήμπορους και τους αρρώστους. ---Και έκλεισε Νοσοκομεία Πολυκλινική, Αθήναιον Α, Αθήναιον β

Το έλλειμμα στον τομέα της υγείας είναι 6 δισεκατομμύρια ευρώ, είπε, επισημαίνοντας ότι με την ανάπτυξη της οικονομίας είναι δυνατό να λυθούν αυτά τα προβλήματα.

«Θα φάω σίδερα, προκειμένου να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα», δεσμεύτηκε ο κ. Σαμαράς και δήλωσε πως θα σταθεί δίπλα στην επιχειρηματικότητα, ενώ θα έχει συνεχή διάλογο με τα Επιμελητήρια, τα οποία είναι κορυφαία έκφραση της δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .