Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28

Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου»

111

Δείτε όλα όσα στο Dot ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Ο χαμός της μητέρας μου είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Έφυγα από το πατρικό μου μετά τα 30. Οι γονείς μου γνώριζαν τα πάντα για μένα.

Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε “καλύτερα να είχες παντρευτεί και να είχες παιδάκια παρά αυτός που έγινες”. Πάντα με ισορροπούσε. Μέχρι τα 14 μου έκανα παρέα μόνο με τις φίλες της μαμάς μου. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο. Η κομμωτική ήταν το σιγουράκι μου.

Δεν πήρα απολυτήριο Λυκείου. Στις εξετάσεις της δραματικής σχολής είχα δάσκαλο τον Μιχάλη Κακογιάννη. Πήγα ως μοντέλο στον Ασλάνη κι έγινα κομμωτής στα show του. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν γνωστός ως κομμωτής. Σκέφτομαι τη μητέρα μου κάθε μέρα εδώ και 14 χρόνια. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι αγρότες. Στα 12 ο πατέρας μου με πήρε στην οικοδομή, αλλά εγώ έκανα ηλιοθεραπεία», είπε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .