Σάββατο, Δεκεμβρίου 19

Ράπισμα του ΕΟΦ στην «Κάρτα Καθαρισμού αέρα»...


Και ...παίρνει πολιτική προέκταση...

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων απαγόρευσε τη διακίνηση και τη διάθεση της «Κάρτας καθαρισμού αέρα» που προωθούσε Αντιπεριφερειάρχης και φίλος του πρωθυπουργού.

Η απόφαση του ΕΟΦ σκάει σαν «βόμβα» και παίρνει πολιτική προέκταση για τον Αθανάσιο Τσώνη, φαρμακοποιό και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας στην Αν. Μακεδονία και Θράκη, ο οποίος υποστήριζε ότι «Κάρτα καθαρισμού αέρα» σκοτώνει ιούς και φυσικά, τον κορωνοϊό.

Ανέφερε μάλιστα ότι είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ… 

Ο εγκάρδιος φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον οποίο με τον οποίο έκανε τις βόλτες του στη μαγευτική Σαμοθράκη, βρίσκεται πλέον εκτεθειμένος για παραπλάνηση των καταναλωτών.

 

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Αποφασίζουμε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος «Κάρτα καθαρισμού αέρα», δεδομένου ότι το εν λόγω προϊόν δε διαθέτει την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας βιοκτόνου από τον ΕΟΦ. 

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Η εταιρεία PRE-VIOS ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ως υπεύθυνος κυκλοφορίας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά σε εύλογο χρονικό διάστημα.

ΠΗΓΗ

 https://shmantikanea.blogspot.com/2020/12/blog-post_743.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .