Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30

FRANCESCO SCIFO: «ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ»

ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Ιταλός νομικός ειδήμονας στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τ΄ Ανθρώπινα Δικαιώματα: Το εμβόλιο παραμένει πάντα πειραματικό ανεξάρτητα από το εάν έχει εγκριθεί επειδή ο πειραματισμός εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που δοκιμάζεται το εμβόλιο. Όποιος το καταστήσει άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικό καταλήγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο…

Τα εμβόλια κατά του Covid εμβόλια δεν μπορούν να είναι ποτέ υποχρεωτικά, όποιος τα κάνει υποχρεωτικά θα καταλήξει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Οι πολιτικοί προειδοποίησαν: τα αντιμονοειδή εμβόλια είναι όλα πειραματικά, κανείς δεν μπορεί να αναγκαστεί να τα κάνει. Όποιος τα κάνει υποχρεωτικά είναι σαν τους Ναζί εξηγεί εξειδικευμένος νομικός ..

Μείνετε σε εσωτερικούς χώρους ή εμβολιάζεστε; Δύναται να τεθεί αυτό το δίλημμα;

Υπάρχει το εμβόλιο. Κάποιος, μεταξύ πολιτικών και ιολόγων εμπειρογνωμόνων ή εικάζει κάτι τέτοιο, ή το έχει ήδη προτείνει την υποχρεωτικότητα τους για πρόσβαση σε υπηρεσίες, ξεκινώντας από ορισμένες κατηγορίες. Θα υπάρξει υποχρέωση εμβολιασμού κατά του Sars-Cov-2 αργά ή γρήγορα; Το συζητήσαμε με τον δικηγόρο του Κάλιαρι τον Francesco Scifo, έναν εμπειρογνώμονα στο ευρωπαϊκό δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα.

“Πρόσφατα κάνατε tweeted” Το εμβόλιο είναι πειραματικό, επομένως, όποιος ευνοεί την υποχρέωση να το κάνει κάποιος καταλήγει κατευθείαν ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για παραβίαση της απαγόρευσης πειραματισμού σε ανθρώπους ” 

Μπορείτε να εξηγήσετε τι εννοείτε; 

“Αντιμετωπίζουμε ξεκάθαρα με …”.

“Σε μια νέα γκάμα εμβολίων, φυσικά …”

“Είναι ένας διαφορετικός πειραματισμός από τους προηγούμενους τύπους παραδοσιακών εμβολίων για τους οποίους η υποχρέωση είχε προβλεφθεί σε ορισμένες περιπτώσεις και είναι ένα πείραμα που δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις επιπτώσεις του βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, ανεξάρτητα από το το γεγονός ότι γραφειοκρατικά μπορούμε να πούμε ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ή η Aifa έχει εγκρίνει το πειραματικό εμβόλιο.

 Όχι, το εμβόλιο παραμένει πάντα πειραματικό ανεξάρτητα από το εάν έχει εγκριθεί από κυβερνητικό φορέα, γιατρό-επιστήμονα ή γραφειοκράτη. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πειραματισμός εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που δοκιμάζεται το εμβόλιο. “

Και λοιπόν;

“Έχουμε μια σειρά διεθνών συμβάσεων που ξεκινούν από τη δίκη της Νυρεμβέργης, οι οποίες εν μέρει αφορούσαν τους ναζί γιατρούς που είχαν εργαστεί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Πρέπει να θυμηθώ ότι επίσης με την ευκαιρία αυτήν πραγματοποιήθηκαν διάφορα πειράματα, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών, οπότε από τότε αναπτύχθηκε η θεμελιώδης αρχή, δηλαδή η συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης “.

“Εξηγήστε στους αναγνώστες τι είναι …”

“Ο πειραματισμός στον άνθρωπο μπορεί να γίνει αλλά απαιτεί αυτό που ονομάζεται συναίνεση μετά από ενημέρωση”.

«Δηλαδή, το άτομο που θέλει να πάρει το εμβόλιο πρέπει να συμφωνήσει, δεν μπορεί να αναγκαστεί και πρέπει να ενημερωθεί για τις συνέπειες, σωστά;».

“Ναι, είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε και αυτή η συγκατάθεση πρέπει να είναι κατόπιν ενημέρωσης”.

«Δηλαδή, πρέπει να γνωρίζει τις πιθανές συνέπειες;».

“Ακριβώς. Για αυτό το εμβόλιο έχουμε μόνο τα αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως, ακόμη και εκείνοι που υπόκεινται στο τρέχον εμβόλιο, χωρίς καν να γνωρίζουν τις βραχυπρόθεσμες συνέπειες, δεν μπορούν καν να δώσουν συγκατάθεση μετά από ενημέρωση. 

Είναι μια δοκιμή για τον άνθρωπο χωρίς συγκατάθεση μετά από ενημέρωση. Αυτό παραβιάζει ήδη με τη σειρά της τις αρχές της Νυρεμβέργης, τη δήλωση του Ελσίνκι που αποτελεί τη βάση όλων των ιατρικών συμπεριφορών σε όλο τον κόσμο, τη δήλωση της UNESCO που προβλέπει επίσης συναίνεση μετά από ενημέρωση χωρίς να αναφέρει άλλες συνθήκες και τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ευρωπαϊκό κανονισμό που διέπει τον πειραματισμό στον άνθρωπο και επίσης ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του, όσον αφορά τον πειραματισμό στον άνθρωπο, έχει ενημερώσει τη συγκατάθεσή του “.

“Τι μπορεί να ειπωθεί σε εκείνους, τους υπευθύνους λήψης αποφάσεων, τους πολιτικούς και τους ειδικούς, που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του Sars-Cov-2 υποχρεωτικό;”

“Τους παρακινεί να παραβιάσουν τους νόμους και να παραβιάσουν τις συνθήκες που υπέγραψε η Ιταλία. Φυσικά, αν βασίζονται στην αρχή της βίας, θα είναι δύσκολο να ξεδιπλωθεί αυτό το είδος δράσης, όπως ήταν για τους Ναζί εγκληματίες. Αλλά τη στιγμή που συμβαίνει αυτό το πράγμα να τελειώσουν όλοι με το να δικαστούν και θα καταδικαστούν “.

“Γιατί είναι πάντα θέμα πειραματισμού στον άνθρωπο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικό;

“Ναι ακριβώς”.

«Υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων, εκείνοι που εργάζονται στο στρατό, γιατροί, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, αστυνομικές δυνάμεις μου έρχονται στο μυαλό, όπου το στοιχείο της δημόσιας υπηρεσίας και η ιεραρχική σχέση έχουν υπερισχύουσα δύναμη, υπόκεινται στην ίδια αρχή που αναφέρατε ή υπάρχουν εξαιρέσεις γι ‘αυτούς; “

“Πρέπει να θυμόμαστε ότι μια προδήλως παράνομη εντολή δεν εξαλείφει την ευθύνη του εκτελεστή. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, εάν το άτομο θέλει να εξεταστεί, μπορεί να το κάνει”.

“Σίγουρα … αλλά τι γίνεται αν θέλετε να αρνηθείτε;”

“Μπορεί εξίσου να αρνηθεί νόμιμα και εάν εγκριθεί, υποβιβαστεί ή απολυθεί, μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια με βάση το εργατικό δίκαιο και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του…”


“Έχει γίνει λόγος για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου για να χρησιμοποιεί δημόσιες συγκοινωνίες ή δημόσιες υπηρεσίες …”

“Αυτοί οι πιθανοί κανόνες θα αμφισβητηθούν και θα τεθούν στη δικαιοσύνη”.

“Πόσοι δικηγόροι νομίζετε ότι είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν προς αυτή την κατεύθυνση;”

“Στο δίκτυό μας είμαστε ήδη μερικές χιλιάδες ως” Νομικοί για τη νομιμότητα “,” 1000 δικηγόροι για το Σύνταγμα “και ένα διεθνές νομικό δίκτυο όπου υπάρχουν δικηγόροι σε όλο τον κόσμο, συνεργαζόμαστε με Αμερικανούς, Γερμανούς και Γάλλους δικηγόρους. 

Σε αυτήν την αρχή θα κάνουμε, όπως κάνουμε, καταγγελίες σε όλη την Ευρώπη. Στην Ιταλία τις υποβάλλουμε σε άλλα μέτωπα σχετικά με το Dpcm “

Και υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν νομικής συνδρομής;

“Θα τους υπερασπιστούμε όλους δωρεάν”.affaritaliani 19/12/20




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .