Δευτέρα, Ιανουαρίου 25

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;--Μαχαίρωσαν δίπλα στην καρωτίδα 17χρονο για να του πάρουν το κινητό


Από την αστυνομία έχουν συλληφθεί τρεις ανήλικοι Αλβανοί, ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για 4 αδικήματα. Συγκεκριμένα για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.

Τον τρόμο στην Αργυρούπολη σκόρπισε μια συμμορία 30 ανήλικων, από την Γλυφάδα. Τρεις από τους ανήλικους δράστες βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, ενώ η μητέρα του τραυματία ξέσπασε.

Ο 17χρονος δέχτηκε τέσσερις μαχαιριές με στιλέτο από έναν 16χρονο μαχαιροβγάλτη στο σώμα, στην πλατεία του Ελευθέριου Βενιζέλου στην Αργυρούπολη.

Ένα από τα τραύματα θα μπορούσε να ήταν μοιραίο για την ζωή του, καθώς για λίγα χιλιοστά η λεπίδα δεν τον πέτυχε στην καρωτίδα.

Τα όσα λέει η μητέρα του συγκλονίζουν: «Ήρθαμε από τον ιατροδικαστή. Έχει τραυματισμό ενάμισι εκατοστό από μαχαίρι. Ήταν λίγο μετά τις 7, το παιδί είχε πάει στην πλατεία με τους φίλους του και 30 νεαροί τους  επιτέθηκαν. Τα παιδιά έτρεξαν, αλλά το παιδί μου το κάρφωσαν στο μηρό και στο λαιμό. Του έδωσαν οι περαστικοί τις πρώτες βοήθειες».

Η συμμορία των 30 ανήλικων αποτελείται από άτομα που μένουν στην περιοχή της Τερψιθέας στην Γλυφάδα.

Το βράδυ του Σάββατου συγκεντρώθηκαν και κινήθηκαν στα στενά της Αργυρούπολης οπλισμένοι με στόχο να ληστέψουν και να τα τραυματίσουν.

Όταν είδαν τον 17χρονο και τους φίλους του όρμησαν πάνω τους αδιαφορώντας εάν τους τραυματίσουν.

Όπως υποστήριξε ο 17χρονος τραυματίας ο ανήλικος μαχαιροβγάλτης που του επιτέθηκε, το έκανε χωρίς νωρίτερα να έχει προηγηθεί κάτι. Κατά τη διαφυγής τους τα μέλη της συμμορίας των 30 από την Τερψιθέα επιτέθηκαν σε ακόμη έναν ανήλικο που βρέθηκε τυχαία στον δρόμο τους.

Από την αστυνομία έχουν συλληφθεί τρεις ανήλικοι Αλβανοί, ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για 4 αδικήματα. Συγκεκριμένα για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή ανηλίκων όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

 iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .