Σάββατο, Ιανουαρίου 16

Είχαν προαποφασίσει να σβήσουν από την Ιστορία μας την επανάσταση του 1821


 Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Από το 2014 κάποιοι πολιτικοί και ρασοφόροι περιωπής είχαν προαποφασίσει την διαγραφή της επαναστάσεως των Ελλήνων του 1821 από την Ιστορία μας και από την μνήμη μας. Ήταν στα σχέδιά τους και αυτό. Ε λοιπόν, βρήκαν τώρα την ευκαιρία και με ομάδα κρούσης την επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη να χτυπήσουν για μια ακόμη φορά στις ρίζες, το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων. Τώρα που οι Έλληνες στην Ελλάδα είναι καταπτοημένοι, «φυλακισμένοι», αδρανείς, φοβισμένοι, τρομοκρατημένοι και αβέβαιοι για την επόμενη ημέρα, δέχονται επίθεση απ’ αυτούς που δηλώνουν στα ΜΜΕ τους ότι κόπτονται για το καλό μας. Το σχέδιό τους υλοποιείται μια χαρά.

Η Ευρώπη των κρυφοναζί με τους εδώ διορισμένους κοτζαμπάσηδες και γιουσουφάκια τους, έχουν βαλθεί να μας εξαφανίσουν. Τόσο δύσκολο είναι και δεν το έχουν καταλάβει ακόμη μερικοί; Στο ξεκίνημα της καριέρας τους πολλοί απ’ αυτούς που τώρα μας παρουσιάζονται σαν σπουδαίοι και σωτήρες, είχαν χαθεί μέσα σε κάτι σκοτεινά τούνελ και στοές και βγαίνουν τώρα, τσουπ, έτοιμοι για τον ρόλο τους παρακάμπτοντας άξιους και, κυρίως εναρέτους Έλληνες. Αυτοί που βγήκαν στην επιφάνεια όταν έπρεπε, πράττουν τώρα αυτό που έχει προσυμφωνηθεί, απ’ ότι φαίνεται, να πράξουν με αντάλλαγμα προσωπικές απολαβές. Κάποιοι τους λένε «προδότες». Δεν είναι όλοι «προδότες», διότι κάποιοι που προδίδουν την ελληνική φυλή δεν σημαίνει ότι προδίδουν και την φυλή τους.

Τον Ιούνιο του 2014 πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες (κατ’ αρχήν δι’ αντιπροσώπων) που στρογγυλοκάθονται στην Κωνσταντινούπολη, Αθήνα και Άγιον Όρος είχαν υπογράψει το γνωστό Υπερμνημόνιο στο οποίο αναγράφεται στο Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.

Προσέξτε καλύτερα πως το γράφει! Συμφώνησαν να καταργήσουν την Ελληνική Ιστορία, και τονίζουν την κατάργηση της Ελληνικής επαναστάσεως του 1821 λες και αυτή δεν αποτελεί τμήμα της Ιστορίας μας. Επιδιώκουν δια συμφωνιών μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, τον πλήρη αφανισμό των ιστορικών γεγονότων από την μνήμη των Ελλήνων.

Το παραπάνω Άρθρο 6, το οποίο τώρα εφαρμόζει η επιτροπή της Γιάννας, υποβοηθείται και από το Άρθρο 8, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016. Καθώς και από το άρθρο7/7Ε το οποίο προβλέπει: Κατάργηση όλων των Εθνικών Εορτών απ’ όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 15.7.2017.

Όπως γίνεται αντιληπτό τόσο οι πολιτικοί όσο και οι θρησκευτικοί ηγέτες έχουν δεσμευθεί ν’ αφανίσουν την Ελληνική επανάσταση του 1821 από την Ιστορία των Ελλήνων, και την υλοποίηση των δεσμεύσεών τους την έχουν «φορτώσει» στην Γιάννα, διότι δεν έχει κανένα κόστος. Το αν η συγκεκριμένη «φαντασμένη» γυναίκα ωφεληθεί για τις υπηρεσίες της θα φανεί στο μέλλον, σύμφωνα με άλλα αντίστοιχα συμβάντα. Μπορεί να ξεπληρώνει την προβολή της στους Ολυμπιακούς των Αθηνών το 2004. Ποιος ξέρει;

Το να θέλουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα να καταργήσουν την επανάσταση του 1821 μπορεί να έχουν και κάποιο δίκαιο, σύμφωνα με τα πεπραγμένα των τότε πολιτικών διότι οι σημερινοί συνεχίζουν το έργο τους. Ο Μαυροκορδάτος των άγγλων και ο αρχικλέφτης του Ελληνικού Δημοσίου Κωλέττης (καταδικάστηκε και του κατασχέθηκε η περιουσία του έστω και μετά θάνατον) των γάλλων τι άλλο έκαναν παρά να δημιουργούν προβλήματα ώστε ν’ αποτύχει η επανάσταση.

Νίκησαν οι άγγλοι και έγιναν ιδιοκτήτες της Ελλάδος με δάνεια από τους Ρότσιλντ. Γι αυτό έχουμε αφιερώσει οδούς και πλατείες σε εγγλέζους, π.χ. Κάνινγκ, Κόδριγτον, Μπάιρον, άσχετα αν δεν μας πληροφορούν για τον Λόρδο Βύρωνα ότι είχε κοινή ερωμένη με τον φανατικότερο ανθέλληνα Μέττερνιχ που ήταν μέλος της οικογενείας Ρότσιλντ. Το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» δίπλα στην Βουλή, καταλαβαίνετε τι συμβολίζει.

Οι θρησκευτικοί ηγέτες από την άλλη, που υποστηρίζουν την κατάργηση της επαναστάσεως των ελλήνων του 1821 είναι… αχαρακτήριστοι. Με τι ψυχή, με τι καρδιά, θέλουν να σβήσουν από την μνήμη των Ελλήνων τους «δικούς τους»; Όπως τον Πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε΄, που κρέμασαν οι τούρκοι (αλλ’ ευτυχώς πολλοί απ’ τους σημερινούς ρασοφόρους δεν θα συναντηθούν, μετά θάνατον, με τον Γρηγόριο τον Ε΄ διότι αυτός είναι στον παράδεισο), τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, τον παπα-Φλέσσα, τον καλόγερο Σαμουήλ στο Κούγκι, τον Επίσκοπο Κορώνης Γρηγόριο για τον οποίο θα πούμε παρακάτω γι αυτόν, για τόσους και τόσους ιερείς και καλογέρους που με κίνδυνο της ζωής τους μάθαιναν γράμματα στα ελληνόπουλα και δημιούργησαν με το επικό τους έργο το εθνοσωτήριο κρυφό σχολειό. Τι θλιβερό και ασεβές να θέλουν να σβήσουν από την μνήμη των Ελλήνων τους διαπρεπείς ενώπιον Θεού και Ελλήνων προκατόχους τους.

Ένας σημαντικός λόγος που θέλουν να καταργήσουν όλοι αυτοί την επανάσταση της του 1821 είναι για να μην μάθουν οι νεοέλληνες ότι οι τότε Έλληνες δεν επαναστάτησαν μόνο εναντίον των Τούρκων, αλλά και εναντίον των εβραίων και των ευρωπαίων. Δεν προέκυψε τυχαία τόσο μίσος των Ελλήνων εναντίον των εβραίων, διότι αυτοί έκαναν τα πάνδεινα στους Έλληνες μαζί με τους τούρκους και γι’ αυτό στην κατάληψη της Τριπόλεως οι Έλληνες άφηναν τους τούρκους και κυνηγούσαν τους εβραίους. Πως μπορούσαν να ξεχάσουν οι έλληνες το πώς βασάνισαν και τεμάχισαν οι εβραίοι τον Επίσκοπο Κορώνης Γρηγόριο, μαζί με έναν διάκο και έναν παπά, και πετούσαν τα κομμάτια στους έλληνες που πολιορκούσαν τότε το κάστρο της Κορώνης και τους έλεγαν οι εβραίοι: « Ελάτε βρέ Ρωμηοί να πάρετε κρέας από τον Δεσπότη σας, να φάτε». Στο Βραχώρι οι Έλληνες έδωσαν άφεση στους τούρκους, αλλά στους εβραίους όχι. Υπάρχουν πολλά κείμενα που μαρτυρούν όλ’ αυτά.

Οι δε Ευρωπαίοι δεν ήθελαν ποτέ την Ελλάδα ελεύθερη. Φοβούνται, από παλαιά έως και σήμερα, την Ελλάδα γι αυτό φροντίζουν να την κρατούν αδύναμη εκ των έσω. Άγγλοι, Γάλλοι, Ρώσοι, Γερμανοί είχαν γίνει τότε έξαλλοι με την ελληνική επανάσταση και οι αρχηγοί στην Ελλάδα έστελναν μαντατοφόρους στην Ευρώπη για να ζητήσουν βοήθεια. Μέχρι και τον Πάπα προσπάθησαν να πλησιάσουν. Μέχρι πότε θα γίνονται τα ίδια σκόπιμα λάθη; Πόσο προδοτικό φαντάζει εκείνο το ανεκδιήγητο «Ανήκωμεν εις την Δύσιν». Όταν οι ευρωπαίοι είδαν ότι έπρεπε εξ ανάγκης να μας καταστήσουν ανεξάρτητη χώρα φρόντισαν με τα δάνεια και με πράκτορές τους να είμαστε πάλι δούλοι σε άλλο αφεντικό. Στους ίδιους.

Το χειρότερο όλων όμως με την επιχειρούμενη κατάργηση της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 είναι το παρακάτω και το οποίο είναι πιο ύπουλο και αφορά τις νέες γενιές. Καταργούν την λέξη «Επανάσταση». Δεν πρέπει οι νέες γενιές να ξέρουν ότι υπάρχει τέτοιος τρόπος δράσης, διεκδικήσεων και επιτυχίας. Πρέπει να είναι τυφλά δουλάρια των αφεντάδων της Νέας Τάξης. Ακόμη και οι κομμουνιστές περιόρισαν την αναφορά τους στην Οκτωβριανή Επανάσταση, επειδή περιέχει την λέξη «επανάσταση». Διότι, αν εξαλειφθεί η λέξη εξαλείφεται η ύπαρξή της και υλοποίησή της ή ακόμη και η σκέψη περί αυτής. Γίνεται κάτι ανύπαρκτο. Θέλουν να την βγάλουν την Ιστορία από την κληρονομική μνήμη των Ελλήνων με την λήθη. Αλλά και με το εμβόλιο, καθόσον αυτό επηρεάζει, απ’ ότι λένε το DNA, άρα και τον γονότυπο των ανθρώπων.

Είναι και το άλλο. Αυτοί που μας αφαιρούν την Ιστορική μνήμη της Επαναστάσεως του 1821 φροντίζουν να καλύπτουν την δική τους επανάσταση, δηλαδή την επανάσταση των κυβερνήσεων εναντίον των λαών τους, που τους παραπλανούν τεχνηέντως στα πλαίσια ενός σατανικοτάτου σχεδίου προς εδραίωση της Νέας Τάξης στην οποία είναι ταγμένοι.

Η απόφαση πολιτικών και θρησκευτικών αρχόντων να καταργήσουν την Ελληνική επανάσταση του 1821, και την Ελληνική Ιστορία, είναι έργο καταδικασμένο σε αποτυχία και θα ζήσουν αυτό που προφήτευσαν γι αυτούς διάφοροι φωτισμένοι άγιοι και γέροντες της Ορθοδοξίας, όπως π.χ. ο Ιωσήφ Βατοπεδινός.

Αυτοί ας κάνουν ότι μπορούν, τώρα που μπορούν, και ‘μεις εμμένουμε στο: Ζήτω η Επανάσταση των Ελλήνων την 25η Μαρτίου 1821.

Χρήστος Μαντζιάρης

πηγή


http://aggaleto.blogspot.com/2021/01/1821.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .