Σάββατο, Ιανουαρίου 16

Πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα οι 2 δράστες που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη

Πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα οι 2 δράστες που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη

Βίντεο- Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου οι δύο δράστες από το Περιστέρι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας. Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψή τους έγινε έξω από το σπίτι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής, ψυχολόγος εξέτασε τους δύο δράστες.  

Επίσης, στον Εισαγγελέα οδηγείται και ο Ειδικός Φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε από τις έρευνες, αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ειδικός Φρουρός έχει φιλικές σχέσεις με την οικογένεια. Η μητέρα φέρεται να επικοινώνησε με τον ειδικό φρουρό, τού είπε τι είχε συμβεί και του ζήτησε συμβουλές για το πώς μπορεί να κινηθεί.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

 

Δείτε το βίντεο κατά την είσοδό τους στον εισαγγελέα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .