Σάββατο, Ιανουαρίου 9

Δ.Σαρωνικού: Δόθηκε παράταση στην προκήρυξη για 37 προσλήψεις

Δόθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής αίτησης – δικαιολογητικών για την προκήρυξη που αφορά στην πρόσληψη στον Δήμο Σαρωνικού έκτακτου προσωπικού και συγκεκριμένα τριάντα επτά (37) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες (και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 5/7/2021) για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19, η οποία λήγει σήμερα.

Η προθεσμία παρατείνεται έως και την Τρίτη 12/1/2021, επειδή λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων μπλόκαρε το info@saronikoscity.gr που είχε αρχικά δηλωθεί ως μέιλ παραλαβής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών.

Για τον λόγο αυτό, πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις κάτωθι τέσσερις (4) ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
gpr_prosopikou@kalivia.gr
info@saronikoscity.gr
evangelia.nanou@kalivia.gr
dkalivia@otenet.gr

Παρακαλούμε για τη διευκόλυνση της διαδικασίας και για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων, οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά να αποστέλλονται σε μία από τις παραπάνω διευθύνσεις και όχι σε όλες.

 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .