Παρασκευή, Ιανουαρίου 22

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη: «Όταν παθαίνω κρίση δεν ξέρω καν το όνομά μου» [BINTEO]

720_760327_66c187118e-907d716bebb9727a

Αποκαλυπτική και συγκλονιστική στην περιγραφή της ήταν η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς μίλησε τόσο για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει όσο και για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας που έγινε εις βάρος της για ρεπορτάζ που έκανε στην καριέρα της. “Συνήθως κινδυνεύω μετά το ρεπορτάζ,

όπως έγινε και με την έρευνα για τη Χρυσή Αυγή όταν πυροβόλησαν το παράθυρο του σπιτιού μου, για καλή μου τύχη σώθηκα στο παρά πέντε γιατί μόλις είχα ανάψει το φως του μπάνιου, αν ήμουν όρθια τώρα δεν θα ήμουν εδώ. Αυτό με εξόργισε επειδή είδα τον γιο μου τρομοκρατημένο” είπε η Ρένα Κουβελιώτη και συνέχισε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας που αντιμετωπίζει “ήμουν στην αίθουσα σύνταξης, λιποθύμησα και στο νοσοκομείο οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα, και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκαν οι εκφυλιστικές αλλοιώσεις στο μπροστινό τμήμα του εγκεφάλου”. “Θορυβήθηκα όταν έπαθα τις κρίσεις, ξαφνικά πέφτει μαύρο, δεν ξέρω ποια είμαι ούτε που πηγαίνω, δεν ξέρω καν πως με λένε, αυτό κρατάει για περίπου πέντε λεπτά. Μια φορά κατέβασα το καθρεφτάκι και είδα τη μορφή μου, μένω στη θέση μου κρατάω το τιμόνι, είναι τρομακτική εικόνα”. “Αυτό που μένει να βρούμε είναι το αίτιο ώστε να δοθεί η κατάλληλη θεραπεία”.

Δείτε το βίντεο:

.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .