Δευτέρα, Ιανουαρίου 11

Μύρισε μπαρούτι το Καπιτώλιο και ο πλανήτης ολόκληρος---Προσεχώς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

 Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε όπλα στη μαύρη αγορά και να μάθετε πολεμικές τέχνες

Μύρισε μπαρούτι το Καπιτώλιο και ο πλανήτης ολόκληρος. Το 2021 μπαίνει ακόμη πιο βίαιο από το 2020 χωρίς να λογαριάζει τα δισεκατομμύρια των ευχών που ανταλλάζουν υποκριτικά οι άνθρωποι μεταξύ τους.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Οι κουμπουρουφόροι ψεκασμένοι οπαδοί του Τραμπ που ενεπλάκησαν σε πιστολίδι με τους άνδρες της ασφάλειας είχαν σαν αποτέλεσμα για την ώρα τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας. Οι πρώτες εικόνες από το 2021 στοιχειώνουν ήδη τον πλανήτη και δίνουν μία γεύση από το παγκόσμιο χάος που έρχεται εάν σκεφθείτε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Προσδεθείτε είναι λίγο, πολύ λίγο, για να περιγράψει αυτό που έρχεται. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε όπλα στη μαύρη αγορά και να μάθετε πολεμικές τέχνες. Ο θάνατός σου η ζωή μου. Λίγο απέχουμε από τον οικονομικό θάνατο να φθάσουμε στη φυσική εξόντωση όσων θεωρούμε εχθρούς μας, εάν δεν μας προλάβουν εκείνοι πρώτοι.

ετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 και ο πλανήτης βρίσκεται σε πρωτοφανή αμηχανία. Την ίδια στιγμή κι ενώ έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί ακόμη δεν έχουν εξαχθεί συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι παρενέργειές τους προβληματίζουν.

Ναι, πράγματι στο Ισραήλ ο πρωθυπουργός Νετανιάχου έσπευσε να παροτρύνει τους πολίτες του να εμβολιασθούν ενώ την ίδια στιγμή επειδή τα κρούσματα στο Iσραήλ αγγίζουν εκ νέου τις 9.000 ημερησίως σκληραίνει ακόμη πιο πολύ το lockdown μέσα στο lockdown. H ίδια κατάσταση και στην Αγγλία που κι εδώ έχουν ξεκινήσει μαζικοί εμβολιασμοί.

Στη Γερμανία και κυρίως στη Γαλλία υπάρχει μεγάλος δισταγμός από τους  Μέρκελ και Μακρόν για τον μαζικό εμβολιασμό. Λες και οι ηγέτες αναμένουν ακόμη να δουν τα αποτελέσματα του εμβολιασμού που τρέχει σε άλλα σημεία του πλανήτη. Στην Νέα Ζηλανδία η ταλαντούχα πρωθυπουργός επέτρεψε ένα φεστιβάλ 20.000 ανθρώπων χωρίς μάσκες ενώ η Κίνα (που κατά πάσα πιθανότητα μετέδωσε τον ιό στον πλανήτη) πλέον εμαφανίζεται καθαρή και οι πολίτες της ελεύθεροι.

Στις ΗΠΑ ο Τραμπ αρνείται να παραιτηθεί και καλεί σε διαδηλώσεις ενώ από τη Ρωσία κανείς δεν μπορεί να μάθει με σιγουριά ποια είναι η κατάσταση με τον Koρωναιό. Την ίδια στιγμή ο Βραζιλιάνος πρόεδρος κάνει ανοιχτά λόγο για χρεοκοπία. Εάν μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό μπορείτε να διακρίνεται ότι το 2021 μπαίνει με καλύτερους οιωνούς μάλλον θα είστε πολύ αισιόδοξοι.

Στην Ελλάδα τώρα ο ανασχηματισμός δεν ήταν αυτός που περιμέναμε και ατυχώς ο Κυριάκος έδωσε ελπίδες στον ξοφλημένο και επικίνδυνο για την οικονομία αλλά και τη δημοκρατία Σύριζα. Μην έχετε ουδεμία αμφιβολία πως εάν κυβερνούσε ακόμη ο Σύριζα και έχανε τις εκλογές δεν θα είχαμε παρόμοιες εικόνες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θα τις βρούμε μπροστά μας στο μέλλον που προβλέπεται ζοφερό. Eτοιμασθείτε για τους Πολάκη-Καρανίκα στο ρόλο του Μπάφαλο.

Ο Κυριάκος έχασε την ευκαιρία να πάει σε εκλογές αμέσως μετά το πρώτο lockdown και τώρα αντί να βγει επιθετικά και μεταρρυθμιστικά κάνοντας μία προσπάθεια για ώθηση της ανάπτυξης διατηρεί στις κομβικές κυβερνητικές θέσεις υπουργούς οι οποίοι υπερασπίζονται το πελατειακό κράτος με βουλιμία Συριζαίων. Και κάτι ακόμη: Aλίμονο εάν δεν βάλει φίμοτρο σε κάποιους από τους υπουργούς του οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται προκλητικά στα χαζοκάναλα και τρώμε στη μάπα τις ανοησίες τους.

Ο Πλανήτης σε αμηχανία και η Ελλάδα αναζητεί ρόλο στο παγκόσμιο χάρτη 200 χρόνια μετά την ανεξαρτησία της με ένα πολυάριθμο κυβερνητικό σχήμα να σε κάνει να αναρωτιέσαι εάν πράγματι υπήρξε επανάσταση σ΄αυτό εδώ το κρατικοδίαιτο και διαπλεκόμενο βαλκάνιο οικόπεδο.






       

 

https://kourdistoportocali.com/read-this/prosechos-sto-elliniko-koinovoylio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .