Κυριακή, Ιανουαρίου 10

ΔΥυΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ : «η ΑΜΕΡΙΚΗ γίνεται Μερική και ο κόσμος χάνει τον πλοηγό της νέας εποχής»…


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η Αμερική αυτοτραυματίστηκε και δείχνει τα πνευματικά  αίματα της σε όλο τον κόσμο που κάποτε την θαύμαζε. 

Δημοσκόπηση-σοκ στις ΗΠΑ :

Ενας στους πέντε Αμερικανούς υπέρ της εισβολής στο Καπιτώλιο!

Οι επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες με ειδήσεις από την χώρα πέραν του Ατλαντικού.

Αυτό το χθεσινό  παράδοξο που σημάδεψε την ιστορία της Αμερικανικής Δημοκρατίας, της τόσο πλουραλιστικής, αλλά τόσο επώδυνης για τις άλλες χώρες, θα συνεχιστεί.

Φαίνεται να συνεχίζεται σαν μια πολιτική πανδημία με στοιχεία εμφύλιου κατά αρχάς και στις άλλες πολιτείες που ψήφισαν τον απερχόμενο πρόεδρο Τράμπ.

Λέμε κατα αρχάς, γιατί αυτό  σαν γνησία μεταδοτική «πανδημία» θα κτυπήσει και άλλες περιοχές του πλανήτη που ήδη έχουν μεγάλα και άλυτα προβλήματα (βλ. Αιγαίο, Αν. Μεσόγειο, Μεσοποταμία, Ιράν).

Σαν στίγμα τα χθεσινά επεισόδια στιγματίζουν κοινωνικές συμπεριφορές σε όλες τις χώρες του κόσμου που υποφέρουν από ασυνήθιστες πρακτικές απαξίωσης της Δημοκρατίας ,των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την στιγμή  που με υπόβαθρο ασυνήθιστες  υγειονομικές δικαιολογίες ανατέλλει μια παγκόσμια τρομοκρατία σαν εκείνες τις γνωστές ιστορικές τυραννίες.

ΤΟ  ΠΟΤΑΜΙ των παγκόσμιων εξελίξεων ξεκίνησε και δεν σταματάει μέχρι να βγει στην θάλασσα των μεγάλων συγκρούσεων που βρίσκεται στην  Μαύρη θάλασσα ,στην Αρκτική και την Κινεζική Θάλασσα.

Όλα κινούνται μέσα στον δόλο και την απάτη, αλλά και την απανθρωπιά, γιατί σκοτεινά όντα αποφάσισαν να μεταλλάξουν τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του.

Όσο και να ψάχνον να βρούν «εξωγήινους»,  θεωρούμε, ότι άσκοπα  κουράζονται, γιατί τόσα χρόνια αυτοί κυκλοφορούν μεταξύ μας ακόμα και υποστατικά και φοβούνται ιδιαιτέρως τα ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ και φυσικά τα ΑΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ .

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

https://shmantikanea.blogspot.com/2021/01/blog-post_15.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .